Art.nr 440431—60004683

Røykflis Flis Bøk

Røykflis av bøk som egner seg for røyking av fisk, kylling og storfe. Bøk gir en middels til kraftig smakstilsetning på kjøttet. Til bruk i røykboks på grill eller i røykeovn.
99,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Røykflis av bøk som egner seg for røyking av fisk, kylling og storfe. Bøk gir en middels til kraftig smakstilsetning på kjøttet. Til bruk i røykboks på grill eller i røykeovn. 

 

Prøv den Urnorske grillmetoden med røyking. I tidligere tider var røyking en vanlig metode for å konservere kjøtt og fisk. I dag brukes det i hovedsak for å smakstilsette maten. I tillegg til salt, pepper og marinader er det røyking med treflis under grillingen som gir deg mest muligheter for smakstilsetting og eksperimentering.

  • Kan benyttes i røykovn eller gassovn med røykboks
  • Smakstilsetter til kjøtt, fisk og annen mat
  • Enkel og rimelig smakstilsetter
  • Pakke på 0,8 kg

 

Det vanligste er nok å røyke kjøtt og fisk, men prøv deg frem med ost, nøtter, grønnsaker og frukt.

Husk å legge treflisene i vann minst en halvtime før bruk.