Art.nr 761340—57718738

Toalettdesinfisering UV-C

UV-C toalettdesinfisering benytter seg av UV-C lys til å desinfisere og sterilisere ditt toalett. Enheten festes på innsiden av toalettlokket og er også utstyrt med automatisk nattlys og bevegelsessensor.
445,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

UV-C toalettdesinfisering benytter seg av UV-C lys til å desinfisere og sterilisere ditt toalett. Enheten festes på innsiden av toalettlokket og er også utstyrt med automatisk nattlys og bevegelsessensor. Spesielt egnet for hyttetoaletter der man ikke har vannskylling bli kvitt bakteriene!

  • Desinfiserer og steriliser ditt toalett ved hjelp av UV-C-lys
  • Spesielt egnet for hyttetoaletter der man ikke har vannskylling
  • Utstyrt med LED-lys som aktiveres ved bevegelse.
  • Sikker i bruk, UV-C-lyset er inaktivt når toalettlokket åpnes

Enheten festes på innsiden av toalettlokket. Når toalettlokket lukkes, aktiveres UV-C-lyset, samt en LED "nattlampe" som aktiveres ved bevegelse. UV-C-lyset vil ikke være aktivert når toalettlokket er åpent. Det er mulig å fylle med parfymekapsler for å sikre god lukt.

Svært enkel installasjon. Lades opp med via USB-C, og er utstyrt med et litiumbatteri som har virketid på ca en måned etter 4-6 timer lading. Vanntett IPX4.

UV-C lyset med bånd fra 260-280 nm dreper de fleste bakterier og sopp, som f.eks e.coli, salmonella, stafylokokker, etc.

Hva er UV-C lys:
Ultrafiolett stråling, eller UV-stråling er elektromagnetisk stråling med kortere bølgelengde enn synlig lys. Det finnes tre typer UV-lys: UV-A, UV-B og UV-C. UV-C-stråling (100-280 nm) dreper bakterier og virus og brukes derfor til både luft- og vannrensing, samt sterilisering av instrumenter. Metoden er velkjent fra for eksempel vannverk, der det siden 1950-tallet har blitt brukt til å drepe mikrober i vannet. Kunstig UV-C-lys blir også brukt til å desinfisere overflater på for eksempel sykehus ved hjelp av selvkjørende roboter.

Tekniske data
Høyde (cm): 2,9
Dybde (cm): 11,2
Bredde (cm): 7,6
Videoer
Instruksjonsmanualer