Art.nr 761340—57718738

Toalettdesinfisering UV-C

UV-C toalettdesinfisering benytter seg av UV-C lys til å desinfisere og sterilisere ditt toalett. Enheten festes på innsiden av toalettlokket og er også utstyrt med automatisk nattlys og bevegelsessensor.
399,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

UV-C toalettdesinfisering benytter seg av UV-C lys til å desinfisere og sterilisere ditt toalett. Enheten festes på innsiden av toalettlokket og er også utstyrt med automatisk nattlys og bevegelsessensor. Spesielt egnet for hyttetoaletter der man ikke har vannskylling for å bli kvitt bakteriene!

  • Desinfiserer og steriliser ditt toalett ved hjelp av UV-C-lys
  • Spesielt egnet for hyttetoaletter der man ikke har vannskylling
  • Utstyrt med LED-lys som aktiveres ved bevegelse.
  • Sikker i bruk, UV-C-lyset er inaktivt når toalettlokket åpnes

Enheten festes på innsiden av toalettlokket. Når toalettlokket lukkes, aktiveres UV-C-lyset, samt en LED "nattlampe" som aktiveres ved bevegelse. UV-C-lyset vil ikke være aktivert når toalettlokket er åpent. Det er mulig å fylle med parfymekapsler for å sikre god lukt.

Svært enkel installasjon. Lades opp med via USB-C, og er utstyrt med et litiumbatteri som har virketid på ca en måned etter 4-6 timer lading. Vanntett IPX4.

UV-C lyset med bånd fra 260-280 nm dreper de fleste bakterier og sopp, som f.eks e.coli, salmonella, stafylokokker, etc.

Hva er UV-C lys:
Ultrafiolett stråling, eller UV-stråling er elektromagnetisk stråling med kortere bølgelengde enn synlig lys. Det finnes tre typer UV-lys: UV-A, UV-B og UV-C. UV-C-stråling (100-280 nm) dreper bakterier og virus og brukes derfor til både luft- og vannrensing, samt sterilisering av instrumenter. Metoden er velkjent fra for eksempel vannverk, der det siden 1950-tallet har blitt brukt til å drepe mikrober i vannet. Kunstig UV-C-lys blir også brukt til å desinfisere overflater på for eksempel sykehus ved hjelp av selvkjørende roboter.

Tekniske data
Høyde (cm): 2,9
Dybde (cm): 11,2
Bredde (cm): 7,6
Varemerke: Sunwind
Videoer
Instruksjonsmanualer