Grønn Montør - din lokale installatør av solceller på tak

16 april 2024

Grønn Montør – din lokale montør av nett-tilknyttede solcelleanlegg og en partner for en grønnere fremtid. I kjernen av Sunwinds ekspertnettverk, kjent som "Grønn Montør", står dedikerte fagpersoner i frontlinjen innen solcelleteknologi. Disse erfarne elektroinstallatørene, er nøye utvalgt og kvalifisert gjennom Sunwinds strenge standarder, og er selve bærebjelken i vår forpliktelse til å levere pålitelige og effektive solcelleanlegg til landbruk, dagligvare, industri, kontorer, eneboliger og andre virksomheter.

Solceller på tak – bra for lommeboken og miljøet

Å ha solcellepaneler på taket ditt, også kjent som et nett-tilknyttet solcelleanlegg, er en god idé av flere grunner. Først og fremst fanger disse panelene opp sollys og gjør det om til strøm som du kan bruke hjemme eller til din virksomhet. Dette betyr at du kan redusere avhengigheten din av strøm fra det vanlige strømnettet, og dermed redusere strømregningene dine over tid. Og hvis du produserer mer strøm enn du bruker, kan du faktisk selge overskuddet tilbake til strømnettet og tjene litt ekstra penger på det. For å kunne gjøre dette, må du ha en avtale med strømleverandøren din, som kalles en plusskundeavtale.

DJI_0502.jpg
Solcellepanel på driftsbygning installert av Solberg Elektroinstallasjon

_DSC4786.jpgSolceller på tak er også bra for miljøet. Ved å produsere din egen strøm fra solenergi, reduserer du behovet for strøm produsert av fossile brensler, noe som reduserer utslippene av klimagasser og bidrar til å bekjempe klimaendringene. Om du ønsker enda mer kontroll og fleksibilitet, kan du vurdere et hybridanlegg som inkluderer store batteribanker. Disse batteriene lar deg lagre overskuddstrømmen som produseres når solcellepanelene er mest aktive, og bruke den lagrede strømmen når solen ikke skinner eller ved et strømbrudd. Dette gir deg en pålitelig strømkilde og økt uavhengighet fra det vanlige strømnettet. Solenergi er en vinn-vinn-løsning for både lommeboken og miljøet! 

Grønn Montør - din partner for bærekraftig energi

Solcellepaneler, som representerer kjernen i solcelleanlegget, installeres av våre erfarne elektroinstallatører tilknyttet vårt Grønn Montør nettverk. Disse nøye utvalgte og kvalifiserte installatørene står for montering, testing og godkjenning av solceller på tak, og sikrer optimal ytelse og drift av solcellesystemene.

20230601_133833.jpg
Grønn Montør installatør fra Solberg Elektroinstallasjon

Våre Grønne Montører er eksperter på montering av solceller på tak, og tilbyr en grønn og kostnadseffektiv løsning for folk som ønsker å kutte strømregningene sine. Gjennom dette nettverket kan gårdsbruk, eneboliger og bedrifter i ulike områder få tilgang til solenergi og redusere avhengigheten av vanlig strøm.

Med solid lokalkunnskap om både solenergiløsninger og regionale forhold, sikrer våre Grønne Montører en problemfri installasjon og pålitelig service.

Denne lokale kompetansen bidrar til:

  • Raskere leveringstid
  • Kunnskap om lokale forhold
  • Lokal service og oppfølging i etterkant
  • Støtte til det lokale næringslivet ved å velge lokale håndverkere


Sunwind tilbyr en helhetlig løsning for nett-tilknyttede solcelleanlegg på tak, med førsteklasses solcellepaneler, pålitelige invertere, braketter og nødvendig utstyr. Installasjon og godkjenning håndteres av autoriserte elektroinstallatører, våre erfarne Grønne Montører. Disse fagpersonene sikrer profesjonell installasjon og overholdelse av godkjenningsstandarder, bidrar til kvalitet, pålitelighet og bærekraftige energiløsninger.

 
Solenergi

Ved å installere solceller på tak eller fasader kan ditt bygg eller din enebolig redusere avhengigheten av konvensjonelle strømkilder, redusere klimaavtrykket og oppnå betydelige besparelser på energikostnader over tid. Den fornybare og ubegrensede tilgangen til solenergi gjør dette til en pålitelig kilde som kan hjelpe bedrifter og privatpersoner med å oppnå bærekraftmål, samtidig som det bidrar til å sikre energiuavhengighet og stabil drift. Solenergi representerer dermed ikke bare et grønt skifte, men også en strategisk investering i en mer bærekraftig fremtid for bedrifter og samfunnet.

_DSC4429.jpgSolberg Elektroinstallasjon har fullført installasjonen av solcellepaneler på enebolig

I en verden hvor bærekraftig energi blir stadig viktigere, er Sunwind og våre Grønne Montører stolt av å være din partner for en grønnere fremtid. Vi trer inn i hver installasjon med et mål om å ikke bare levere solide nett-tilknyttede solcelleanlegg, men også å legge grunnlaget for en varig og positiv miljøpåvirkning.

Grønn Montør i Brumunddal

Solberg Elektroinstallasjon har markert seg som en ledende montør innen solenergi i Brumunddal ved å levere vellykkede installasjoner av solcellepanel på tak til flere gårdsbygg og eneboliger i området. Deres dedikasjon til å hjelpe kundene med å oppnå økonomiske fordeler gjennom nett-tilknyttede solcelleanlegg har skapt stor tilfredshet blant lokale eiere. Disse installasjonene har ikke bare redusert kundenes strømutgifter, men har også tilført dem en pålitelig og kostnadseffektiv kilde til ren energi. Solberg Elektroinstallasjon har dermed bidratt til å gjøre solenergi til en tilgjengelig og lønnsom ressurs for både gårdsbruk og husholdninger i Brumunddal.


«Som installatør tar vi oss av alt fra A til Å. Dette inkluderer prosjektering, søknad om plusskunde-status hos nettselskapet, montering, testing, godkjenning og med oppsett av app og styring i samarbeid med kunden," sier Stian Meiningen i Solberg Elektroinstallasjon AS.»


 

_DSC4148 2.jpg
Stian Meiningen i Solberg Elektroinstallasjon

Historien Bak Solberg Elektroinstallasjon AS

Historien til Solberg Elektroinstallasjon AS begynte som et enmannsfirma grunnlagt av Stein Solberg i 1984. Selskapet har vokst i omfang og kompetanse over årene, og i dag har de hele 20 dyktige ansatte som er dedikert til å levere førsteklasses elektrikertjenester.
En viktig milepæl i selskapets historie var overgangen fra å være eid av Eidsiva til å bli 100% eid av de ansatte. Dette skjedde i 2013, og det markerte en ny æra for Solberg Elektroinstallasjon som et selvstendig og engasjert selskap.

Tjenester og kundetilfredshet

Solberg Elektroinstallasjon har alltid satt kundetilfredshet i høysetet. De har oppnådd dette ved å opprettholde tette og personlige forhold til sine kunder, noe som har ført til en høy grad av lojalitet og tillit.