Et nytt, smart kontrollpanel fra Wallas

1 februar 2019

En ny generasjon Wallas båtvarmere kommer i år med et splitter nytt kontrollpanel med en rekke nye funksjoner!

Wallas Marine har over 40 års erfaring i det Nordiske båtmarkedet, og har i år skapt et innovativt og lekkert kontrollpanel for den moderne båteier.

Enkelt og effektivt - styr via appen

Kontrollpanelet er designet med både estetikk, brukervennlighet og innovasjon i tankene. Det er enkelt å bruke, og kan takket være den innebygde Bluetooth'en styres via en app du kan laste ned på din telefon.
 
Wallas har også lansert en ny, smart termostat. Den er enkel å flytte med seg fra et sted til et annet. På den måten kan du sørge for at kabinen blir 20 grader selv om selve kontrollpanelet er montert et annet sted.

Nye funksjoner

Den nye generasjonen kontrollpaneler som følger med båtvarmerne Spartan, Air og Combi fra Wallas har en rekke nye funksjoner som vil gjøre båtlivet enklere. En av disse funksjonene gir deg nøyaktig informasjon om bruk av varmeapparatet, og kan også gi komplette historiske data.
 
Kontrollpanelet har også flere ekstra funksjoner for spesialtilkoblinger. Du kan trygt kontrollere båtvarmeren med en digital bryter, relé eller tradisjonell hovedbryter.

 

 
Oppdateringer i både app og kontrollpanelets programvare betyr at Wallas kan legge til funksjoner i fremtiden.

Et smart kontrollpanel

En av de nyeste funksjonene dette kontrollpanelet kan skilte med, er en innebygget AI-temperaturkontroll. Denne anslår temperaturendringer som vil spare energi. En av de aller største fordelene til Wallas båtvarmere er nettopp det lave strømforbruket.
 
Kontrollpanelet har også temperaturkontroll for kalde netter og varme dager. Her kan du velge mellom oppvarming og frisk luft for å optimalisere temperaturen. Kontrollpanelets presisjon gir mindre svingninger og variasjoner i temperaturen enn tradisjonelle oppvarmingssystemer i båter. Blir det for varmt, vil viften automatisk slå seg på.
 
Kontrollpanelet leveres alltid med veggbrakett eller gulvstativ for enkel installasjon.