Oppgrader hytta med egen solenergi

26 april 2022

Solenergi.gifØk komforten, ikke strømregningen
Ligger hytta di et sted hvor det er dyrt å hente strøm fra det vanlige strømnettet eller til og med er det kanskje umulig? Ønsker du å nyte fordelene som elektrisitet tilbyr og slippe å betale høye faste kostnader til strømselskapene i den begrensende perioden du er på hytta? Da kan et solcelleanlegg være en smart investering. Når du har installert systemet, krever det minimalt med vedlikehold.

 

Spar både penger og miljøet
Å koble en hytte til strømnettet kan bli kostbart, spesielt hvis man også tar hensyn til de månedlige strømavgiftene. Her kan solcellepaneler være et fantastisk alternativ, da de har lang levetid, er enkle å installere og vedlikeholde, og gir en meget god investering på sikt. Og da har vi ikke en gang nevnt miljøgevinstene med solcellepaneler som kanskje er enda viktigere enn de tekniske og økonomiske fordelene.
 

Hvorfor velge solceller fra Sunwind?
Vi ønsker at solceller skal være en trygg investering, så vi er her for å hjelpe deg. I 30 år har Sunwind levert solenergianlegg i hele Norden. Våre produkter er av meget høy kvalitet og er spesielt tilpasset vårt harde klima. Derfor gir vi minst 20 års effektgaranti på våre solcellepaneler. Sunwind sine solcelleregulatorer har en ladeteknologi for ekstra lang batterilevetid og våre batterier har også lang levetid, noe som over tid sparer mye bryderi og kostnader.
 

Installer solcelleanlegget selv eller få hjelp
Det er relativt enkelt å installere et solcelleanlegg. Det følger selvfølgelig med detaljerte instruksjoner som veileder deg trinn for trinn. Om du er litt hendig kan du fint installere våre 12-volts systemer selv. Skulle du ønske hjelp med monteringen anbefaler vi at du kontakter ditt lokale Sunwind Hyttesenter så kan de bistå deg med monteringen. Velger du en av våre strømpakker som gir 230 volt må dette installeres av en autorisert elektriker, men også der kan mange av våre Hyttesenter hjelpe deg.

Gratis support, vi hjelper deg hele veien
Trenger du hjelp til produktvalg og dimensjonering er du hjertelig velkommen til å kontakte ditt lokale hyttesenter. Våre tekniske eksperter har mange års erfaring innen solenergi og veileder deg riktig og svarer på dine spørsmål.

  • Du sparer penger – unngår dyre nettverks- og tilkoblingsavgifter.
  • Det er miljøvennlig.
  • Du blir selvstendig og har en langsiktig sikker energiforsyning.