Solcelleanlegg - Off-grid

13 april 2022

Når hytta ikke har nettforbindelse, men du likevel ønsker å kunne nyte fordelene som elektrisitet tilbyr, kan et solcelleanlegg være løsningen for deg!

Her presenterer vi tre av våre bestselgende solcelleanlegg for Off-grid som blir installert sammen med batterier. Vi forklarer deg hva de inneholder, slik at du enkelt kan finne den pakken som passer for deg.

Bild1.pngSolcelleanlegg 12V komplett, 160 watt
Vår største økonomipakke. Egnet for deg som primært ønsker lys sommer/ vinter på hytta, eller i jaktkoia med mange jaktradioer og hundepeilere.

Pakken leveres med en enkel digital solcelleregulator og ett av våre rimeligere paneler. Pakken må gjerne suppleres med et ekstra batteri for å gi lengre driftstid når man er tilstede. 

Sunwind solcelleanlegg inneholder alt du trenger for å begynne med solenergi. I pakkene finner du batteri, solcellepanel, solcelleregulator, en startpakke med kabler, koblingsutstyr og 3 stk lamper.

 

Bild2.pngSolcelleanlegg 12V komplett, 100 watt
Vårt mest solgte solcelleanlegg!
Ypperlig for deg som bruker hytta i sommermånedene, begrenset vinterbruk og stort sett på helgebasis.

Med denne pakken får du ladet telefonen og datamaskinen, strøm til 12V vannpumpe og TV. Det er også plass til for eksempel et 12V kjøleskap eller lignende. Og får du gjester trenger du ikke bekymre deg for det midlertidig økte energibehovet. Pakken har en sinusomformer på 300W sånn at du også kan betjene 230V utstyr som støvsuger, mikrobølgeovn og annet småelektrisk. Denne pakken er utstyrt med 6 lamper. Ved behov kan du bygge på med ekstra solcellepaneler. Dersom anlegget også skal brukes av og til i vinterhalvåret, anbefaler vi å supplere med et ekstra batteri eller en vindmølle.

 

Bild3.pngKraftpakke 230V, 2000VA, 3800 Wt Litium heat
Med denne solcellepakken på hytta får du 230 volts strøm i stikkontaktene og nesten samme komforten som hjemme.

En medium 230 volt kraftpakke på 2000 VA som passer for deg som ønsker å benytte f.eks småelektrisk utstyr, kjøkkenmaskiner, støvsuger og elektrisk verktøy på 230 volt. Komplett pakke med solcellepanel 2 x 360 watt, og 300 At Litium Heat batteri. Pakken passer perfekt for deg som typisk bruker hytta i helgene og har få lengre opphold. Som vil ha på ett 230V kjøleskap kontinuerlig utenom de mørkeste mnd i året. Pakken er bestående av løse komponenter, og må installeres på stedet!