Få en topp fritid med Sunwind Hyttesenter Sarpsborg

31 juli 2018

Med kunder spredt over hele vårt langstrakte land er Sunwind Hyttesenter Sarpsborg din lokale hyttebutikk uavhengig av geografi. Jan Vidar forteller mer om sin butikk her.

Med vakre skoger og en lang kystlinje er Østfold ferieparadiset for tusenvis av hytteeiere, båteiere og caravaneiere. Her finner du noe for enhver - og alt du trenger til å nyte fritiden får du hos Jan Vidar Johannessen.

Populær nettbutikk med bredt sortiment

I tillegg til å være et Sunwind Hyttesenter, har Topp Fritid en stor nettbutikk. Her selger de alle varene (og flere) som de har utstilt i butikken til samme gode priser både på nett og i butikk.

- Vi sender varer over hele landet, så vi når svært mange hytter, ikke bare i lokalområdet, forteller Jan Vidar. Butikken fungerer også som utleveringssted for bestillingstjenesten på sunwind.no.

Sunwind Hyttesenter Sarpsborg er nemlig en særdeles velutstyrt hyttebutikk, noe som gjør det nær sagt umulig å dra tomhendt fra Jan Vidar.

- Vi har et bredt varesortiment, hos oss finner du mange produkter du ikke finner alle andre steder, forteller Jan Vidar.

Enten du trenger ny ATV, makrellhekle, skipperlue, solcelleanlegg eller tilhenger, kanskje en badstueovn, dusjkabinett eller fiskestangholder er det bare å legge turen innom Sunwind Hyttesenter Sarpsborg - her finner du det aller meste!


Kunder i hele landet - og store hytteområder i nærheten

Til butikken i Sarpsborg kommer det kunder som har hytter i innlandet, for eksempel i Østfold. Med ferieparadiset Hvaler kort tid unna med bil, ligger butikken flott til for hytteeiere enten de er på vei til hytta eller allerede er på hytta og behovet for ny komfyr (eller hva som helst annet det måtte være) plutselig melder seg.

Flere av kundene bor i nærområdet, men har hytte helt andre steder. Mange av de som tar turen innom har handlet hos Jan Vidar i flere år, og synes det er ekstra trygt med en lokal ekspert de vet de kan henvende seg til.

Til Sunwind Hyttesenter Sarpsborg har hyttekundene forskjellige behov, og Jan Vidar kan fortelle om en jevn fordeling mellom hytter ved sjøen, i skogen og på fjellet - i Østfold finner du noe for enhver.

Det er nemlig få ting som kan slå en sommerdag i Østfold: opplevelser venter enten det er kafétur i Fredrikstad by, fiske abbor i et av de små tjernene eller tøffe fra havn til havn eller svaberg til svaberg. Produkter fra Sunwind finner du hos alt fra de ettertraktede hyttene med strandlinje på Hvaler, til båtene som ligger i uthavn og de fredfulle skogshyttene som ligger spredt i indre Østfold.

Topp fritid (6).JPG

Høy teknisk kompetanse

Jan Vidar er svært teknisk kompetent. Han har jobbet med service og reparasjoner siden før Topp Fritid åpnet dørene for 26 år siden, og fortsetter å utføre service på en rekke produkter etter butikkens stengetid.

- Man lærer noe nytt hver dag, og med mer enn 26 års erfaring, tør jeg si jeg kan en del, ler Jan Vidar.

Jan Vidar Johannessen slår gjerne av en prat med kunden. Med en rekke lojale kunder med hytter i nærområdet hender det støtt at kundene tar turen innom for å sjekke ut potensielle nyheter og ta seg en prat med fagmannen Jan Vidar hvor de alltid får gode råd.

- Jeg er veldig glad i å snakke med kundene våre og bygge en god relasjon, smiler Jan Vidar.

26-års jubileum

Jan Vidar har jobbet med båt og hytte siden 80-tallet i det som da var en avdeling av Sarpsborg Kjøleservice. Spesielt kompetent må han altså kunne sies å være når det kommer til kjøleprodukter som gasskjøleskap og lignende. Det har skjedd endringer siden den gang, og Jan Vidar har tatt bedriften fra en spesialisert nisjebutikk til et mekka for enhver hytte-, båt- og caravaneier.

I 2017 fylte Topp Fritid AS 25 år - det vil altså si at mannen bak Topp Fritid innehar over et kvart århundre med kunnskap og erfaring fra hytte-, båt- og caravanmarkedet. Det tilsvarer godt over 55 000 arbeidstimer for en arbeidsom kar som Jan Vidar Johannessen.
I april i år flyttet den fysiske butikken fra Albert Mosekaus vei og inn i lokaler i Surfellingen 1 i Sarpsborg.

Sunwind Hyttesenter

Topp Fritid AS er et Sunwind Hyttesenter. Hyttesentrene er våre nærmeste samarbeidspartnere med en fantastisk serviceinnstilling og medarbeidere det stilles de høyeste tekniske krav til. Hos Sunwind Hyttesenter Sarpsborg vil du møte svært kompetente ansatte med lang fartstid i bransjen som gleder seg til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg og din hytte.