Få et moderne og tidløst baderom med sort dusjkabinett

29 juni 2022

Ved innredning av badet ditt står du ovenfor et viktig valg; Hvilken atmosfære og hva slags fargetema vil du gå for? Med Sunwind sort dusjkabinett kan du tilpasse badet ditt rundt og oppnå akkurat din drømmeatmosfære for ditt drømmebad.

Et sort dusjkabinett kan gå med mange ulike andre fargekombinasjoner. Velg det du føler passer best til ditt hus og prøv deg frem med å tegne opp ulike fargekombinasjoner.

Et sort dusjkabinett kan passe bra med hvite vegger og trehvite baderomsmøbler. Du kan også kombinere et sort dusjkabinett med et baderom som har flere mørke vegger som ulike nyanser av grått, grønt eller brunt. Et mørkere baderomstema gir en sofistikert og mystisk estetikk, og passer inn i både moderne og tradisjonelle baderomsdesign. 

Følg trender

Det å følge trender kan fremstille innredningen din som stilfullt og kan lett appellere til de fleste. Allikevel kan det være risikabelt å følge trender, da de fort kan gå ut av stil igjen. Fargen sort er derimot tidløs, og gjør at ditt sorte dusjkabinett aldri går ut på dato.

Aurora_dusjkabinett_sort_Eventyrlig_oppussing (1).jpg

Forslag til fargekombinasjoner med sort dusjkabinett
Monokromatisk grå med sort dusjkabinett

Å gå for kun en farge på badet kan gi en viss avslappende atmosfære, spesielt når det gjennomføres riktig. Her anbefaler vi at du kombinerer et sort dusjkabinett med ulike nyanser av grå. Det vil si at du følger fargespekteret fra hvitt og helt til sort, og utnytter alle nyansene som ligger imellom. 

Hvitt fargetema med sort dusjkabinett

Kontrasten mellom hvitt og sort bidrar til et tidløst og rent design som skaper en mer fredelig atmosfære. Bruk hvite baderomsmøbler og kombiner det med et sort dusjkabinett for en enkel kontrast i karakteren til baderommet. 

Sort fargetema

En populær trend i både moderne baderomsinnredning, men også generelt i innredning av hus og leiligheter, er et gjennomgående sort fargetema. Mørke farger gir ut en viss sofistikert mystikk, og kan hjelpe til med å skape et avslappende miljø. 

Trehvitt med sort dusjkabinett

Denne fargekombinasjonen er perfekt om du vil gå for en mer gammeldags atmosfære på baderommet ditt. Kombiner rustikk med mystikk. Kombiner et sort dusjkabinett med trehvite og sorte baderomsmøbler, sorte håndklær og annet. Trehvitt kombinert med sort kan passe spesielt bra inn på din hytte om denne er mer gammeldags. 

Ulike nyanser av brunt med sort dusjkabinett

Et brunt fargetema kan sammenlignes med trehvitt. Du får en lignende rustikk i atmosfæren, men samtidig et mer raffinert tema. Her har du også mulighet til å tilpasse nyansene av brun som du velger etter hvor mørkt du vil ha baderommet ditt. Kombinasjonen av rustikk og mystikk gir en unik atmosfære og vil imponere besøkende. 
 

Våre sorte dusjkabinetter

Sunwind selger 4 ulike typer sorte dusjkabinett. Du finner 3 ulike størrelser i Aurora-serien og ett dusjkabinett i Elsa-serien 

Dusjkabinett Aurora Black - 80 x 80 x 195 cm har bak- og frontvegger i 6 mm herdet, klart glass. Den lavere totalhøyden er perfekt for hytter med lavere takhøyde 

Dusjkabinett Aurora Black - 90 x 90 x 195 cm er likt dusjkabinettet nevnt over, men litt mer romslig. Dette er perfekt for deg som har lav takhøyde, men allikevel foretrekker mer enn 80 x 80 i størrelse.

Dusjkabinett Aurora Home Black - 90 x 90 x 205 cm har bak- og frontvegger i 5 mm herdet, klart glass. Dette dusjkabinettet er også høyere enn de andre i samme serie, så det passer bedre inn på et bad med høyere tak. 

Dusjkabinett Elsa Black - 90 x 90 x 205 cm med bak- og frontvegger i 5 mm herdet, klart glass og en elegant sort aluminiumsvegg i hjørnet for festing av blandebatteri. Dette dusjkabinettet er likt Aurora Home Black, men det har en mer gjennomgående sort farge. Her får du nemlig sort kar, sorte profiler og sort bakvegg!

 

_DSC2549_ubilde_lav.jpg
 

Dusjdør istedenfor dusjkabinett?

Om du finner ut av at du foretrekker sorte dusjdører over et sort dusjkabinett, er dette et like godt alternativ. Sunwind leverer sorte dusjdører i tre ulike serier; Ariel Black, Kiara Black og Tiana Black. Kiara og Ariel kommer i 80 x 190 og 90 x 190. De kan også settes sammen slik at du får to dusjdører. Tiana Black kommer kun som sett av to dusjdører, så om du er ute etter en dusjdør bør du gå for en annen serie. 

Et sort dusjkabinett kan passe med det meste av fargekombinasjoner. Gå for et likt fargetema som resten av huset ditt er innredet etter, slik at du oppnår en viss sammenheng i husets innredning. Ta en titt i vårt sortiment og finn det perfekte sorte dusjkabinettet som kan gi badet ditt den atmosfæren du ønsker.  

Dusjdører_Tiana_Black.jpg
Dusjdør Tiana Black