Få skreddersydde løsninger til hytta og båten hos Sunwind Hyttesenter Kristiansand

2 oktober 2018

I en lekker butikk på brygga i Kristiansand møter du en skjønn forening av båtprodukter og hytteutstyr for å øke komforten i din fritid: BestMarin Navigare er Sunwind Hyttesenter Kristiansand.

Strategisk plassert ved åpningen av Kiel-kanalen og omgitt av havet på tre kanter ligger Norges ferieby nummer 1. I Sørlandets hovedstad Kristiansand er det liten tvil om hvem som i dag er størst på utstyr til båt og hytte.

Lang fartstid i båtutstyrsbransjen

Det som i dag er Sunwind Hyttesenter Kristiansand, BestMarin Navigare, har røtter helt tilbake til 1920. Da startet nemlig eventyret, den gang under navnet Sørlandets Motor & Maskin. Med en historie som strekker seg over snart 100 år har bedriften endret seg siden starten:

- Opprinnelig var dette en maskinforretning som drev med salg av motordeler, reimer og slikt. I dag er vi størst på alt av utstyr til båt og hytte, forteller Øystein Jacobsen. Han har vært daglig leder de siste 14 årene, og styrer skuta trygt videre sammen med Ole Myhrstad.

Den idylliske skjærgårdsbyen har tusenvis av både båteiere og hytteeiere, og kombinert med titusenvis av turister som besøker hver sommer, er det et stort marked for fritidsprodukter i Kristiansand.


Båt og hytte går hånd i hånd

Å tilhøre paraplybegrepet fritid er ikke det eneste båt- og hyttefolket har til felles. En rekke typiske hytteprodukter passer like fint i båt, og omvendt.

- Mye av det hytteeierne tenker er spesialtilpasset hytta passer akkurat like bra i båten, og mye av det som sees på som båtprodukter er like fine for eksempel på hytta, i campingvognen eller i tursekken. Sunwind Hyttesenter Kristiansand har både produktene og kunnskapen som skal til for å glede både båteeierne og hytteeierne på det glade sørland, forteller administrerende direktør i Sunwind, Nils Vøllestad.

- Vi startet med hytteprodukter fra Sunwind samtidig som vi startet med Wallas båtvarmere. Da hadde vi et serviceverksted for Wallas, så dette er produkter vi kan godt. Båtsesongen kan være ganske kort, mens hytteutstyr selger vi året rundt, forteller Øystein.

Kristiansand (6).jpg

- Det morsomste jeg vet er å hjelpe kunden og løse deres problemer!

Gutta hos Sunwind Hyttesenter Kristiansand trives godt med en god blanding av båt- og hyttekunder. Hit kommer kunder i alle aldre, og hyttene kan være alt fra klassiske fjellhytter til mer særegne sjøboder.
 
- Uansett hva slags hytte man har, så er vi klare til å hjelpe til å skreddersy løsninger og løse ethvert problem, smiler Øystein. - Vi har mange lojale kunder som kommer igjen og igjen, . Med en høy score på Googles "Min bedrift" vitner om en rekke fornøyde kunder som gjerne kommer igjen.

- Vi har jo brygga rett utenfor som er ekstra praktisk for båtfolket, ler Øystein. En rask kikk på Instagram vil kunne avsløre lykkelige hytteeiere som triller hytteprodukter fra Sunwind Hyttesenter Kristiansand ut døren, og rett over i båten før turen legges mot hytta.

Nyt fritiden med utstyr fra Sunwind Hyttesenter Kristiansand

I tillegg til båt- og hytteutstyr selger Sunwind Hyttesenter Kristiansand mye fiskeutstyr, dieselmotorer og navigasjonsinstrumenter. Båt, hytte og caravanprodukter har nemlig en rekke fellestrekk:

- Seilbåt ligger mitt hjerte nærmest, forteller Øystein.

Sånn blir det jo fort for Sørlendingene, men Øystein prøvde seg en gang som bobileier:

- Jeg eide en gang en bobil, men da ble jeg mobbet såpass mye - i all vennskapelighet selvfølgelig - at den ble jeg nødt til å kvitte meg med, ler Øystein Jacobsen. Likevel vil bobil- og campingvogneiere finne både en rekke flotte produkter og kunne nyte godt av det høye kunnskapsnivået til Ole og Øystein.

Få hjelp til montering og service

Hos Sunwind Hyttesenter Kristiansand har de tilgang på lokale service- og monteringsfolk som kan hjelpe både hytte- og båteiere i området.

- Den faglige kompetansen som gutta hos Sunwind Hyttesenter Kristiansand besitter er imponerende høy, her er det ingen tvil om at kundene får den hjelpen de trenger, sier Nils Vøllestad.

Sunwind Hyttesenter

Best Marin Navigare er et Sunwind Hyttesenter. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad. Sunwind Hyttesentre er jevnlig til opplæring hos Sunwind, og er våre aller nærmeste samarbeidspartnere.