Ofte stilte spørsmål

Hva skjer med Wallas fjernstyring når 2G nettet slukkes?

Mobiloperatørene har kunngjort planer om å stenge ned 2G-nettet i løpet av 2025 (3G-nettet ble allerede avviklet i 2020). I enkelte deler av landet har allerede 2G-nettet begynt å bli ustabilt. Dette betyr at hvis du eier en Wallas-ovn med fjernstyring som opererer på 2G-nettet, er det nødvendig å oppgradere fjernstyringen til en enhet som støtter 4G.

Frem til 2016 ble Wallas-ovner solgt med fjernstyringsenheten "Wallas 4430," som er avhengig av 2G-nettet. Når 2G-nettet stenges, vil denne enheten ikke lenger kunne fungere på 4G-nettet. Imidlertid, for de som allerede har Wallas-ovner med nyere fjernstyringsenheter som støtter 4G, vil driften forbli uendret.

Din Wallas-ovn vil fortsette å fungere som den alltid har gjort, men fjernstyringsenheten vil miste funksjonaliteten når 2G-nettet avvikles. Den gode nyheten er at den nye fjernstyringsenheten har de samme inn- og utgangene som de tidligere modellene. Du kan også fortsette å bruke temperaturføleren du allerede har med den nye fjernstyringsenheten.

Den nye fjernstarteren leveres med et forhåndsmontert SIM-kort fra Sikom, og du kan bruke Sikom Living-appen for å fjernstyre din Wallas-ovn. Tjenesten koster 398,- kroner per år. (2023) Dette gir deg en kostnadseffektiv måte å oppdatere din fjernstyringsenhet og fortsette å dra nytte av den praktiske funksjonaliteten til din Wallas-ovn i en verden der mobilteknologien utvikler seg raskt.

Merk: Det er som Sikom fastsetter og fakturerer abonnementprisen. Prisene kan endre seg.