Hyttesenter Bærum

Velkommen til vårt kompetansesenter for hytte og fritid! På Rud industriområde i Bærum kan du finne Norges største kompetansesenter for hytte og fritid. I butikken finner du inspirerende utstillinger, og kan teste ut flere av produktene i funksjon. Våre butikkmedarbeidere har mange års erfaring i bransjen, og kan gi deg den beste service og veiledning på hytteutstyr!

Åpningstider butikk Bærum:
Mandag til fredag: 08:00 til 16:00
Lørdag: Stengt


Åpningstider og COVID-19 smittevern
Sunwind Hyttesenter Bærum har kun åpent for å levere ut varer som er forhåndsbestilt via klikk og hent-løsningen på sunwind.no. Du vil motta faktura sammen med hentebekreftelse på e-post, fakturaen må betales før du kan hente varene. Det er mulig å betale via Vipps, gi beskjed dersom du ønsker dette når du avtaler henting av varer. Det er ikke mulighet for kunder å gå inn i butikken. Vi vil drive utlevering av varer mandag til fredag 08:00-16:00, lørdag holder vi stengt. Varene leveres ute etter avtale på forhånd. Utlevering skjer på parkeringsplassen, via lagerporten.

Serviceverkstedet vil utføre service som vanlig. Dersom du har et produkt du ønsker å levere inn til service, må du fylle inn og printe ut serviceskjema – klikk HER for å finne det – og sette fra deg varen på utsiden ved lagerporten. Ring på ringeklokken når du ankommer. Vi har helt stengte dører, så det blir ingen personlig kontakt. Du vil få faktura for service på e-post som må betales før produktet hentes etter utført service.  Det er mulig å betale via Vipps, gi beskjed dersom du ønsker dette når du avtaler henting av varer.


Besøksadresse:

Sunwind Gylling AS
Rudsletta 71-75
1351 Rud
post@sunwind.no
Tlf: 67 17 13 86 / 67 17 13 76
 
Outlet:
I vår b-vareavdeling kan du i blant finne noen skikkelige godbiter til sterkt nedsatte priser.

 
 
 
 
Del dette: