Ikke innlagt vann? Oppgrader med den portable håndvasken Easy!

23. september 2019

Ønsker du muligheten til å vaske hender eller pusse tennene men har ikke innlagt vann eller avløp? Den portable håndvasken Easy er løsningen! 

Har du kanskje en utedo med fantastisk vakker utsikt, men ingen mulighet til å vaske hendene? Eller et anneks hvor du aller helst vil kunne pusse tennene i rennende vann, men du mangler innlagt vann og avløp? 
 
Den portable håndvasken Easy er like fin i annekset, på utedoen, byggeplassen, campingen eller andre steder uten innlagt vann og avløp.  
 
Leveres komplett 
Easy portabel håndvask leveres med en tank for rent vann som rommer 19 liter vann, denne tanken er en del av vaskens fot. En avløpstank som rommer 24 liter medfølger også. Begge tankene har praktiske bærehåndtak slik at de enkelt kan flyttes med, enten de er tomme eller fulle.  
 
Selve servanten fungerer også som en såpedispenser med plass til hele 3 liter såpe.

Klikk her for å lese alt om portabel håndvask Easy!
 Her er Easy egnet for bruk 
Easy er enkelt og greit egnet et hvert sted du ikke har innlagt vann og avløp, men behov for rennende vann slik at du kan vaske hender eller pusse tenner i rent vann. 
 
For hytteeieren vil Easy typisk passe på utedoen eller i annekset. Har du en helt enkel jaktkoie som brukes et par uker i året, vil Easy kunne bidra til å oppgradere komforten i all sin enkelhet. 
 
Easy er også flott på plasser som fotballcuper og speiderleirer, for deg som liker camping og "glamping", eller deg med et hustelt.  
 
Oppgrader med Easy og Dometic portabelt toalett 
Ønsker du en ekstra fiffig løsning med vann i både vask og toalett, kan du kombinere håndvask Easy med et Dometic portabelt toalett.

Klikk her for å lese alt om Dometic portabelt toalett!  
 
Ved å feste avløpsslangen fra håndvasken til toalettet, vil gråvannet fra vasken gå til å spyle ned i toalettet. Denne løsningen er både plassvennlig og miljøvennlig, og vil være et rimelig alternativ for deg som ønsker en enkel og portabel løsning. 


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: