Art.nr 730060—27782234

Portabelt toalett Campa Potti XG 21 liter

Thetford Campa Potti XG er et portabelt toalett egnet til hytte, båt og caravan. Ingen montering, robust og brukervennlig!
2 399,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Thetford Campa Potti XG er et portabelt toalett egnet til hytte, båt og caravan. Ingen montering, robust og brukervennlig! Har du utedo på hytta? Spar deg selv turen ut midt på natta. Dette praktiske, portable toalettet er hygienisk, friskt og uten ubehagelig lukt og kan plasseres der du måtte ønske. Toalettet er utstyrt med en egen ferskvannstank, hvilket betyr at du kan skylle ned med rent vann etter bruk.

  • Ingen montering - portabelt, plasseres der det passer deg best
  • Enkel å rengjøre
  • Spylefunksjon
  • Tanken er enkel å tømme
  • Sete og lokk i full størrelse som gir komfort og støtte
  • Solid konstruksjon tanken er 100 % tett

 

Campa Potti XG er noe høyere enn mange andre portable toaletter og har dermed en behagelig sittehøyde.  Avfallet oppbevares i en hermetisk lukket tank som er fullstendig luktfri. Ideelt som et avlastningstoalett for biotoalettet og som en toalettløsning inne i hytta om natten. Kan benyttes opptil 60 ganger før det må tømmes, 21 liter tankkapasitet. 15 liter ferskvannskapasitet, med manuell pumpe for spyling etter bruk. Spesialdesignet dreibart tømmerør med lufteventil, slik at luft kan komme inn i tanken, og tømmingen kan foregå uten søl.

Tekniske data
Høyde (cm): 42,7
Dybde (cm): 41,4
Bredde (cm): 38,3
Vekt (kg): 3,7
Farge: Hvit/grå
Sittehøyde: 41 cm
Urinseparasjon: Nei
Varemerke: Sunwind
Instruksjonsmanualer