Art.nr 675094—

Baderomsbadstu Harvia Sirius SC1412K

Harvia baderomsbadstuer er spesielt utviklet for fuktige og utfordrende baderomsmiljøer. En baderomsbadstu er en enkel og praktisk løsning: du trenger ikke søke om byggetillatelse. Baderomsbadstuen er laget for å passe inn i ditt eksisterende bad.
129 000,-

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Baderomsbadstu Harvia Sirius er en stilig og moderne badstumodell med store glassflater.

  • Perfekt for små bad
  • Enkel å montere - gjør jobben selv på et par timer
  • Godkjent for våtrom, ingen byggetillatelse nødvendig
  • Leveres komplett med elektrisk badstueovn

Sirius

Harvia Sirius er en stilig og moderne badstumodell med store glassflater. I alle modeller er benkens bredde mer enn 1 meter - noe som gir god plass til to personer. Her kan du koble av og nyte varmen fra en Vega badstuovn. Sirius leveres med to benker, med Formula badstuinnredning. Hjørnemodellen egner seg godt i et hjørne av badet.

Baderomsbadstu
Harvia baderomsbadstuer er spesielt utviklet for fuktige og utfordrende baderomsmiljøer. En baderomsbadstu er en enkel og praktisk løsning: du trenger ikke søke om byggetillatelse.

Baderomsbadstuen er laget for å passe inn i ditt eksisterende bad. Den har et kompakt design og skal ikke festes til tilstøtende vegger. Du trenger verken å søke om byggetillatelse, besørge ventilasjon eller våtromsgodkjennelse. Veggen er helt tett og holder varmen og fuktigheten der den hører hjemme inne i badstuen! Rammen er laget av et varmeisolerende og vanntett materiale, de er like velegnende som dusjvegger.

Montering
Baderomsbadstuen er svært enkel å montere, det tar bare noen få timer og du kan gjøre det selv. Produktet leveres komplett, det inneholder de nødvendige veggelementene samt tilbehør. Baderomsbadstuens veggplater løftes på plass med ett element om gangen, elementene er sluttet og forseglet med silikon. 

 

 

Tekniske data
Dybde (cm): 124
Bredde (cm): 144
Høyde (cm): 208
Modelltype: Harvia Vega Compact
Varemerke: Harvia
Videoer