Art.nr 675514—60059369

Badstuovn Harvia Greenflame Linear 22

Harvia Greenflame Linear er en ny miljøvennlig og rentbrennende badstuovn. GreenFlame Linear er en tidløs og elegant svart peisovn med stor glassdør som skaper en herlig atmosfære og fremhever ilden.
16 495,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Harvia Greenflame Linear er en ny miljøvennlig og rentbrennende badstuovn. GreenFlame Linear er en tidløs og elegant svart peisovn med stor glassdør som skaper en herlig atmosfære og fremhever ilden. Tidløs design møter en sterk struktur!

  • Rentbrennende ovn – mindre utslipp
  • Stor glassdør gjør at ilden synes godt.
  • Passer mellomstore badstuer
  • Effektiv og høy varmeeffekt
  • Lekkert sort design i matt utførelse
  • Høy kvalitet og lang levetid.

 

Ovnen er perfekt for mellomstore badstuer og kan skilte med lavere utslippsnivåer takket være GreenFlame-teknologien. GreenFlame ® sikrer en kontrollert forbrenning, pålitelig drift og lang levetid for ovnen din. GreenFlame varmer opp hele badstuen raskt, og gir nok varme selv for de mest krevende badstubaderne. GreenFlame representerer banebrytende kvalitet innen badstuvarmerteknologi. Brennkammeret er designet med tanke på ren forbrenning, partikkelutslippene fra vedfyring reduseres med 20 % og karbonmonoksidutslippene med 70 %.

Det oppdaterte GreenFlame brennkammeret er et element i Harvias målbevisste utviklingsarbeid mot renere forbrenning og utslippsreduksjoner. Som et langsiktig mål har Harvia besluttet å halvere partikkelutslippene fra vedovner. Det elegante designet i sort matt utførelse skaper et moderne uttrykk i badstuen.

Steiner kommer i tillegg.

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 51
Bredde (cm): 45
Høyde (cm): 77
Modelltype: Linear
Effekt: 22 kW
Anbefalt romstørrelse: 9 - 22 m3
Steinmagasin (kg): 40
Farge: Sort
Varemerke: Harvia
Videoer