Art.nr 152251—60037034

Batteri Sunwind Lithium 50At

Sunwind Litihum 50At er et vedlikeholdsfritt LiFePo4 litiumbatteri med lang levetid. Litiumbatteriet egner seg både for profesjonell bruk og fritidsbruk.
4 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Sunwind Litihum 50At er et vedlikeholdsfritt LiFePo4 litiumbatteri med lang levetid. Litiumbatteriet egner seg både for profesjonell bruk og fritidsbruk.

  • Lades raskt opp
  • Svært god lademottakelighet og lav selvutlading
  • Lav vekt - supert i båt og caravan for lavere totalvekt
  • Vedlikeholdsfritt
  • Prisgunstig litiumbatteri
  • Egen app som kobles til via Bluetooth
  • Integrert BMS


Sunwind Litium 50At er satt sammen av sylindriske LiFePo4 celler som er en konfigurasjon som gir en god pris per amperetime. Dette er et prisgunstig batteri når man ser på forventet levetid og ytelser.

Batteriet har integrert Bluetooth slik at du kan lese av batteriets spenning og se hvor mange ampere som går inn/ut i Sunwinds app på din smarttelefon. Appen heter SmarTEC-BMS.

Den integrerte BMS ivaretar alle sikkerhetsaspekter for et litiumbatteri. Sunwind Litium 50At kan lades som et vanlig AGM-/fritidsbatteri.

Du kan seriekoble inntil 4 litiumbatterier, og parallellkoble inntil 8 litiumbatterier.

Du kan utnytte mer av lagret energi i et litiumbatteri vs. et tradisjonelt blybatteri. Om vinteren kan forskjellen på grunn av spenningsfall være 50% høyere uttak av strøm, og om sommeren opp mot 30% mer strøm. Dette gjør at man kan installere færre amperetimer når man velger et litiumbatteri.

Merk at dersom batteriet skal benyttes mye i den kalde årstiden og det ikke står i oppvarmet rom over -0C, anbefaler vi en modell med innebygget varmefolie da BMS begrenser lading hvis celletemperatur er under -0C. Maks puls strøm: 80A < 3 sec.

Tekniske data
Høyde (cm): 18
Dybde (cm): 16
Bredde (cm): 25
Vekt (kg): 7,14
Farge: Sort
Kapasitet 20 timer: 50 At
Kapasitet 100 timer: 50 At
IP-klasse: IP56
Heat: Nei
Batteritype: Litium
Syklisk levetid: 2200 sykluser til 100% (restkap. 80%)
Bluetooth: Ja
Anbefalt størrelse lader: 25 ampere (0,5C)
Varemerke: Sunwind