-15%
Art.nr 103252—60631949

Solcelleanlegg 12V, 185 watt, AGM 260At

Solcelleanlegg på 12 volt med god ladekapasitet på 185 watt. En ypperlig pakke for deg som bruker hytta mest i helgene og har tid til å lade opp batteriet mellom besøkene. Solcelleanlegget inneholder solcellepanel med justerbar brakett, ett 260 At AGM batteri og riktig dimensjonert solcelleregulator til anlegget. Monteringsmateriell må kjøpes ved siden av.
Nettpris
10 199,- Før 11 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Solcelleanlegg på 12 volt med god ladekapasitet på 185 watt. En ypperlig pakke for deg som bruker hytta mest i helgene og har tid til å lade opp batteriet mellom besøkene.

Solcelleanlegget inneholder solcellepanel med justerbar brakett, ett 260 At AGM batteri og riktig dimensjonert solcelleregulator til anlegget. Monteringsmateriell må kjøpes ved siden av.

  • Solcellepakke med god ladekapasitet
  • Kan både kjøpes for å bygge på eksisterende anlegg, eller som en startpakke
  • Egnet for deg som bruker hytta mest på helgebasis og kan lade batteriet mellom besøkene
  • Pakken kan enkelt bygges på for å passe ditt forbruk
  • Koplingsutstyr kommer i tillegg

I denne pakken medfølger et 185 watt Max Power solcellepanel. Max Power er markedets mest effektive solcellepaneler, og leveres med 30 års effektgaranti. Vi anbefaler at du monterer solcellepanelet på sydvendt vegg. Du får også med et 260 At Sunwind AGM batteri som både har god lademottagelighet og er fullstendig vedlikeholdsfritt. I tillegg får du en solcelleregulator Sunwind 16VA som er egnet sammen med dette solcellepanelet og batteriet.

Pakken inneholder:

Solcellepanel
1 stk solcellepanel Max Power 185 watt m/justerbar brakett

Batteri
1 stk Sunwind AGM 260 At batteri

Batterikabel 2 x 6 mm2

Regulator
1 stk Sunwind 16VA

Monteringsmateriell og belysning medfølger ikke denne pakken. Du kan velge det du trenger løst ved siden av eller kjøpe vår komplette tilbehørspakke (103258), som inneholder alt du trenger.

Kabel mellom solcellepanel og regulator følger ikke med i pakken, og må bestilles i tillegg. For inntil 10 m lengde kan kabler med MC4 hurtigkontakter benyttes. For lengder over 10 m, se egen dimensjoneringstabell. Avstand mellom solcellepanel og regulator ikke standard og en kabeldimensjonering er viktig. Det samme gjelder avstand til kraftkrevende applikasjoner som 12 volt kjøleskap, vannpumper, Wallas og TV.

Tekniske data
Antall batteri: 1
Antall solcellepanel: 1
Type solcellepakke: Startpakke
Batteritype: AGM
Kapasitet: 260 At
Batterispenning: 12 volt
Omformer 230 volt: Nei
Effekt solcellepaneler: 185 watt
Festeanordning panel: Veggbrakett
Spenning nominell: 12 volt
Varemerke: Sunwind