Art.nr 158152—

Systemmonitor m/skjerm Victron Cerbo GX & GX Touch 50

Komplett pakke bestående av Victron Cerbo GX systemmonitor og Victron GX Touch 50 berøringsskjerm.
8 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Komplett pakke bestående av Victron Cerbo GX systemmonitor og Victron GX Touch 50 berøringsskjerm.

  • Komplett pakke med både Victron Cerbo GX og GX Touch 50
  • Gjør det mulig å overvåke systemet og justere innstillinger
  • Optimaliser systemet og løs utfordringer via fjernstyring


Med Victron Cerbo GX kan du overvåke strømforbruket på hytta, batteriets ladestiland, forbruk fra generator mm., mens Victron GX Touch 50 er en 5 tommer berøringsskjerm som gir deg en visuell oversikt over systemet og muligheter til å justere innstillinger.

Victron Cerbo GX lar deg styre strømmen for inngående landstrøm, kommer med et relé som kan styre generator eller endre andre innstillinger for å optimalisere ditt system. Du kan følge opp varslinger, kjøre diagnosesjekker og løse nær sagt enhver utfordring via Cerbo GX fjernstyring.

Victron Cerbo GX knytter sammen alle Victron-produkter med CAN bus, VE.bus og VE.Direct for å muliggjøre avlesing og styring.

GX Touch 50 er en berøringsskjerm for bruk sammen med Victron Cerbo GX. Skjermen gir god oversikt over systemet ditt, og mulighet til å justere innstillingene. Skjermen er vanntett. GX Touch 50 er enkel å montere, og kobles til med kun en enkel kabel. Skjermen er vanntett.

Med Victron Cerbo GX og GX Touch 50 har du den mest brukervennlige og allsidige batterimonitoren/kontrollpanelet på markedet.