Art.nr 541150—50390113

Vindmølle X400 - 12 volt

Vindmølle X400 er anbefalt til hytter som ligger ved kysten eller fritt på fjellet. I seilbåten er den velegnet for sikker og jevn strømforsyning også under lengre seilturer.
14 990,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Vindmølle X400 er anbefalt til hytter som ligger ved kysten eller fritt på fjellet. I seilbåten er den velegnet for sikker og jevn strømforsyning også under lengre seilturer.

  • Svært høy kvalitet
  • Høy effekt og lav startvind
  • Lavt støynivå og lav vibrasjon
  • UV-bestandig
  • Tåler maritimt miljø

I vårt klima er tilgangen på solenergi veldig varierende gjennom de fire årstidene, mens vinden er mer jevnt fordelt. Vindmøller er særlig egnet langs kysten og i litt høyereliggende terreng på fjellet. Slike steder kan man lett utnytte kraften fra en vindmølle. Vindmøllen er særlig egnet i et hybridanlegg der hytta brukes mye i vintermånedene.


X400 benytter den mest avanserte teknologi for små vindmøller. Alle komponenter er av aller høyeste kvalitet, og møllen er designet for å tåle et maritimt miljø. Vindmøllen er spesielt egnet i et hybridsystem basert på både sol- og vindenergi. X400 har 3 blader og en effekt på 400 watt ved en vindhastighet på 12,5 m/s, og den trenger kun en vindhastighet på 2,5 m/s for å starte ladning. X400 har et forholdsvis lavt støynivå.


Med X400 følger en hybridregulator som også kan styre ladning fra solcellepaneler. Regulatoren overvåker ladningen og forhindrer overladning av batteriene og dreining av vindmøllen. Regulatoren installeres separat, noe som gjør tilkobling og evt service svært enkel.

Kabel er ikke inkludert og må kjøpes i tillegg.

Tekniske data
Høyde (cm): 35,1
Dybde (cm): 73
Bredde (cm): 133
Vekt (kg): 7,8
Farge: Hvit
Regulator innkludert: Ja
Kabel innkludert: Nei
Spenning nominell: 12 volt
Effekt: 400 watt
Varemerke: Sunwind