Art.nr 420360—60047179

Båltønne Lava, rentbrennende

Samle familien rundt båltønne Lava! Lava er en rentbrennende bålpanne designet for å avgi minimalt med røyk, slik at man unngår den plagsomme røyken under bålkosen!
3 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Samle familien rundt båltønne Lava! Lava er en rentbrennede bålpanne designet for å avgi minimalt med røyk, slik at man unngår den plagsomme røyken under bålkosen!

  • Levende flammebilde
  • Minimalt med røyk
  • Produsert i beste stålkvalitet
  • Praktisk oppbevaringbag medfølger.

 

Båltønne Lava er produsert for å minimere røykutviklingen som et bål avgir slik at du kan nye tiden foran bålet sammen med familien. Med sine doble vegger sørger for at kjølig luft sirkulerer gjennom luftehullene i bunnen og gradvis varmes opp i de varme veggene på båltønnen. Den varme luften stiger og er med på å hjelpe bålpannen å antenne de giftige røykgassene på toppen av båltønnen slik at man får minimalt med røyk.

 

Når luften strømmer til fra undersiden av bålet får man et kraftigere flammebilde, som fører til mindre aske og god utnyttelse av veden.

God ventilasjon mot underlaget gjør at båltønnen kan stå på alle typer underlag uten å avsette merker.

Den praktiske bærevesken sørger for at du enkelt kan pakke ned båltønnen og ta henne med tur.

Grillrist kan kjøpes som tilleggsutstyr.

 

Urnorsk på grillen
Urnorsk på grillen er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold. Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter! Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.
Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

Tekniske data
Høyde (cm): 36
Diameter Ø (cm): 47
Vekt (kg): 9
Farge: Sølv
Grillareal: Ø 46,5 cm
Gnistfanger: Nei
Varemerke: Sunwind
Instruksjonsmanualer