Art.nr 447070—56575744

Pizzaovn / Baksteovn Runa vedfyrt

Pizzaovn Runa er en vedfyrt pizzaovn som passer for hobbykokken som ønsker å lage verdens beste pizza hjemme. Pizzaovnenes størrelse og vekt gjør den ekstra godt egnet til bruk i mindre hager og terrasser.
12 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Baksteovn Runa er en vedfyrt pizzaovn som passer for hobbykokken som ønsker å lage verdens beste pizza hjemme. Pizzaovnens størrelse og vekt gjør den ekstra godt egnet til bruk i mindre hager og terrasser.

  • Lav vekt og praktisk størrelse - godt egnet i de fleste hager og terrasser
  • Blir svært raskt varm og holder lenge på varmen
  • Håndlaget i Italia i den høyeste kvalitet


Pizzaovn Runa er perfekt å lage pizza på italiensk måte i, men en rekke andre retter som kjøtt, fisk, brød, grønnsaker og desserter er minst like egnet å tilberede i pizzaovnen.

Pizzaovn Runa har et lavt vedforbruk, og den ideelle matlagingstemperaturen på 450°C oppnås på kun 25 minutter. Pizzaovnen holder lenge på varmen, også etter flammene har brent ut.

Pizzaovnen har en oval form hvor den innvendige diameteren på 56 cm sørger for at det er god plass til å både fyre inntil 3 kg ved i bakerste hjørne, samtidig som du steker pizza eller tilbereder andre spennende retter på motsatt side.

Takket være den lave vekten på 49 kg, er baksteovn Runa en pizzaovn som vil kunne plasseres også i mindre hager og på små terrasser eller balkonger.

Runa er håndlagd på Sardinia ved hjelp av tradisjonelle metoder - mer autentisk blir det ikke! Kun de beste materialene er tatt i bruk: pizzaovnen har glassfiberisolering med en gelcoat, innvendig i tak og bunn er det brukt ildfast mørtel som gjør at pizzaovnen tåler ekstremt høye temperaturer. Kombinasjonen av materialene fører til at Runa vil kunne oppnå en høyere varme enn pizzaovner produsert i stål, og baksteovnen vil holde betydelig bedre på varmen.

Materialvalget bidrar også til den forholdsvis lave vekten sammenlignet med andre pizzaovner, uten å gå på bekostning av kvalitet.

Pizzaovnen kommer klar til bruk, den er ferdig montert, isolert og leveres i sort utførelse. Mål, innvendig: B x D x H: 56 x 40 x 28 cm

Hjemmelaget pizza har aldri smakt bedre!Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.

Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter!

Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

Tekniske data
Høyde (cm): 39
Dybde (cm): 61
Bredde (cm): 73
Diameter Ø (cm): 56
Vekt (kg): 49
Farge: Sort
Varemerke: Sunwind
Videoer
Instruksjonsmanualer