-7%
Art.nr 425205—53595341

Gassovn Eco SC18 - vegghengt

Gassovn Eco SC18 er en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg svært godt i både små rom og i soverom.
12 995,- Før 13 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Gassovn Eco SC18 er en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg svært godt i både små rom og i soverom.

  • Høy kvalitet
  • Forbruker ikke oksygen fra rommet
  • Lukket forbrenning: avgasser slippes ikke ut i rommet
  • Sikker å installere i soverom eller små rom
  • Termostatstyring


Ovnen brenner med balansert avtrekk: den tar forbrenningsluften utenifra og avgassene slippes ut gjennom vegg. Siden ovnen ikke forbruker av rommets oksygen er den sikker å installere i f.eks soverom eller små rom. Eco kan brukes i relativt små rom, kun begrenset av det som er praktisk i forhold til plass. Avhengig av isolasjonsgrad i hytta vil effekten fra denne dekke ett areal på 20 30 m2.

Ovnen er utstyrt med piezoelektrisk tenning, termostatstyring og tennsikring som automatisk stenger av gassen om ovnen skulle slukke. Komplett veggjennomføring for trevegg medfølger ovnen. (Merk: ikke for fjernstyring).

Ovnen er designet for fast montasje. Autorisert gassinstallatør må installere faste opplegg. Eventuelt gassregulatorsett kommer i tillegg.

Tekniske data
Høyde (cm): 58,5
Dybde (cm): 22,5
Bredde (cm): 46,2
Vekt (kg): 16,5
Farge: Hvit
Effekt min.: 710 watt
Effekt maks.: 1800 watt
Maks propanforbruk (kg/time): 160 g/t
Termostat: Ja
Tenning: Piezo
Vifte: Nei
Veltesikring: Nei
Vegghengt: Ja
Varemerke: Italkero