Art.nr 425205—53595341

Gassovn Eco SC18 - vegghengt

Gassovn Eco SC18 er en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg svært godt i både små rom og i soverom.
13 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Gassovn Eco SC18 er en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg svært godt i både små rom og i soverom. Effekt 0,7 - 1,79 kW. 

  • Høy kvalitet
  • Forbruker ikke oksygen fra rommet
  • Lukket forbrenning: avgasser slippes ikke ut i rommet
  • Sikker å installere i soverom eller små rom
  • Termostatstyring


Ovnen brenner med balansert avtrekk: den tar forbrenningsluften utenifra og avgassene slippes ut gjennom vegg. Siden ovnen ikke forbruker av rommets oksygen er den sikker å installere i f.eks soverom eller små rom. Eco kan brukes i relativt små rom, kun begrenset av det som er praktisk i forhold til plass. Avhengig av isolasjonsgrad i hytta vil effekten fra denne dekke ett areal på 20-30 m2.

Ovnen er utstyrt med piezoelektrisk tenning, termostatstyring og tennsikring som automatisk stenger av gassen om ovnen skulle slukke, og krever således ingen tilkobling til 12V/230V. Komplett veggjennomføring for trevegg medfølger ovnen. (Merk: ikke for fjernstyring).

Ovnen er designet for fast montasje. Autorisert gassinstallatør må installere faste opplegg. Eventuelt gassregulatorsett kommer i tillegg.

Tekniske data
Høyde (cm): 58,5
Dybde (cm): 22,5
Bredde (cm): 46,2
Vekt (kg): 16,5
Farge: Hvit
Effekt min.: 710 watt
Effekt maks.: 1800 watt
Maks propanforbruk (kg/time): 160 g/t
Termostat: Ja
Tenning: Piezo
Vifte: Nei
Veltesikring: Nei
Vegghengt: Ja
Propanforbruk: 160 g/t maks.
Varemerke: Italkero