Art.nr 425220—60631962

Gassovn Eco SC30 - vegghengt

Gassovn Eco SC30 er en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg godt i litt større rom da den har en effekt på inntil hele 3,5 kW.
17 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Gassovn Eco SC30 er en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg svært godt i litt større rom og har en effekt på 1,4 - 3,5 kW

  • Høy kvalitet
  • Forbruker ikke oksygen fra rommet
  • Lukket forbrenning: avgasser slippes ikke ut i rommet
  • Sikker å installere 
  • Termostatstyring
  • Høy effekt


Ovnen brenner med balansert avtrekk: den tar forbrenningsluften utenifra og avgassene slippes ut gjennom vegg. Siden ovnen ikke forbruker av rommets oksygen er den sikker å installere i soverom og oppholdsrom. Eco30 er egnet for litt større rom og hytter da den har forholdsvis høy effekt. 

Ovnen er utstyrt med piezoelektrisk tenning, termostatstyring og tennsikring som automatisk stenger av gassen om ovnen skulle slukke, og krever således ingen tilkobling til 12V/230V. Komplett veggjennomføring for trevegg medfølger ovnen. (Merk: ikke for fjernstyring).

Ovnen er designet for fast montasje. Autorisert gassinstallatør må installere faste opplegg. Eventuelt gassregulatorsett kommer i tillegg.

Tekniske data
Høyde (cm): 58,5
Dybde (cm): 22,5
Bredde (cm): 64,2
Vekt (kg): 25
Farge: Hvit
Effekt min.: 1400 watt
Effekt maks.: 3500 watt
Termostat: Ja
Tenning: Piezo
Balansert forbrenning: Ja
Vifte: Nei
Veltesikring: Nei
Vegghengt: Ja
Varemerke: Italkero