Art.nr 545161—

Diesel- og parafinovn Wallas 40+26 Antrasitt m/ 175l tank+fjernstarter

Komplett pakke med 2 Wallasovner for større hytter som har behov for flere ovner, eller hytter med dårlig varmefordeling. Diesel- og parafinovn Wallas er en pålitelig varmekilde som gjør at du kan komme til ferdig oppvarmet hytte.
61 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på nettlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Komplett pakke med 2 Wallasovner for større hytter som har behov for flere ovner, eller hytter med dårlig varmefordeling. Diesel- og parafinovn Wallas er en pålitelig varmekilde som gjør at du kan komme til ferdig oppvarmet hytte.

 • Produserer tørr varme
 • Fjernstarter så du alltid kommer til varm hytte
 • Svært lavt strømforbruk
 • Trygg i bruk
 • Lave driftskostnader
 • Leveres med 2 Wallasovner, og kabelsett for styring med en fjernstarter.


Glem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallas hyttevarmer holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere bruk. Nyt fordelene av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte!

Fordeler med Wallas hyttevarmer

 • Varmen som produseres er tørr varme
 • Røykfri, luktfri, sikker
 • Fjernstyres med tekstmeldinger
 • På grunn av lavt strømforbruk, kan ovnen brukes utenfor ledningsnettet (12V miljø)
 • Kan kobles til luft pipa eller direkte gjennom veggen
 • Termostatstyrt temperaturjustering


Wallas diesel- og parafinovn er en helautomatisk ovn som kan koples enten til pipa eller direkte gjennom ytterveggen. Ovnen er enkel å slå på, enten med on/off-bryteren, et tidsur, eller fjernstarteren. Med den trinnløse effektkontrollen eller romtermostaten er det enkelt å opprettholde ønsket temperatur. Ovnen brenner med ren blå flamme, og er takket være det lukkede brennkammeret, helt røyk- og luktfritt. Det ytre dekselet blir ikke oppvarmet og barn kan trygt berøre ovnens overflate. Den tørre varmen fra Wallas-ovnen holder vinduene klare og sengetøyet tørt. Wallas-ovnen er et svært rimelig oppvarmingsalternativ. Den er lett å montere, enkel å bruke og trygg for alle familiemedlemmer, fra de yngste til de eldste. Hyttevarmeren forbruker parafin eller diesel, og behøver i tillegg en driftsstrøm på 12 V som kan tas f.eks. fra et solcelleanlegg. Om hytta har innlagt strøm med en nettspenning på 230V, behøver man en nettadapter.

Wallas komplett kommer med: Wallas 40CC ovn, Wallas26 CC ovn, 175 liters tank, monteringssett for pipemontering, fjernstarter og kabelsett for styring av 2 ovner. Veggjennomføring kommer i tillegg.

Merk! Når du bestiller SIM-kort til din fjernstyringsenhet MÅ dette være uten bank ID. Det vil også forenkle installasjonen om SIM-kortet leveres uten PIN-kode da denne evt. må deaktiveres i en telefon før installasjon.

Tekniske data
Farge: Antrasitt
Drivstoff: Diesel; Fyringsparafin
Spenning: 12 volt
Termostat: Ja
Fjernstyring: Ja
Varemerke: Wallas
Videoer
Instruksjonsmanualer