Art.nr 545590—

Båtvarmer Wallas Viking Air 30 diesel

Båtvarmer Wallas Viking Air 30 diesel er en ny dieselvarmer med Bluetooth og nytt avansert kontrollpanel som gjør styringen av varmeren enda enklere! Kan brukes med både diesel og biodiesel.
25 495,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Båtvarmer Wallas Viking Air 30 diesel er en ny dieselvarmer med Bluetooth og nytt avansert kontrollpanel som gjør styringen av varmeren enda enklere! Det nye laminære brennersystemet er tilpasset både dagens dieselmotorer, men også fremtidens biodieselmotorer. Stillere enn noen gang før!

  • Bluetooth og nytt kontrollpanel med wifi
  • Svært lavt strømforbruk
  • Stillegående
  • Ren forbrenning - lavere utslipp
  • Kan også benyttes med biodiesel
  • Kraftig vifte
  • 3 års garanti


Med en dieselvarmer kan du hente drivstoff direkte fra båtens tank. Alle deler er laget av materialer som ikke korroderer. Ovnen har svært holdbare børsteløse viftemotorer. Takket være den laminære brennprosessen kan ikke lyden høres fra eksosrøret, så båten ved siden din kan nyte en stille havn. Varmeren kan monteres til motorrommet. Varmeren kan benyttes som varmeovn og ventilasjonsenhet. Wallas er den eneste båtvarmeren i markedet som sirkulerer luften, tørker luften og henter luften fra et annet rom i båten.

Wallas Viking leveres med et nytt avansert kontrollpanel med WiFi-mulighet, samt Bluetooth. Mulighet for programoppdateringer og fremtidige kontroller. Kan også styres fra de nye prisvinnende skjermene til Buster og Askeladden.

Varmepakken inkluderer: Varmeren, kontrollpanel, festebrakett, 4 m drivstoffslange, dieselfilter, 4 m strømkabel og sikringsholder med sikring.

Tekniske data
Effekt min.: 1000 watt
Effekt max.: 3000 watt
Spenning: 12 volt
Strømforbruk: 0,5 - 2,2 ampere
Drivstoff: Biodiesel; Diesel
Høyde (cm): 27,8
Dybde (cm): 14
Bredde (cm): 42,4
Vekt (kg): 10
Farge: Sølv
Drivstofforbruk: 0,1 - 0,32 liter/time
Varemerke: Wallas
Videoer