Nyt et badstuebad midt i Oslofjorden

3 januar 2020

Ta en frisk dypp i Oslofjorden etterfulgt av et deilig badstuebad i KOKs flytende badstuer!

Vinteren i Norge kan for mange virke lang og til tider vanskelig å komme seg gjennom. Tankene farer raskt av gårde, og du kan ta deg selv i å drømme om sol, sommer, bading og varmere temperaturer oftere enn du kanskje skulle ønske.
 
Det finnes tilsynelatende få alternativer for en dagstur som dekker slike behov innenfor tilgjengelig avstand for deg som bor midt i Oslo, og tiden frem mot våren virker å stå stille. Hvilke tiltak skal du ty til når du rett og slett trenger et avbrekk fra vinteren?
7.jpeg

Du kan booke badstuene privat i sin helhet, eller så kan du møte likesinnede til fellesbadstue på KOKORAMA på onsdager og andre utvalgte datoer.  

 Flytende badstuebad
Selve badstuenovnen i de flytende badstuene kommer fra badstuebadets hjemland, Finland. Med de effektive, vedfyrte Harvia-ovnene levert av Sunwind holder du deg veldig god og varm der du flyter rundt på Oslofjorden.

Ovnen vil ha en nærmest ubegrenset effekt når det gjelder oppvarming og gi en svært behagelig varme, og på denne måten ender ofte selv den minst badeglade opp med å nyte en forfriskende dukkert i fjorden etter en stund. Svømmeturen er selvsagt valgfri for de som skulle ønske å stå over, men den er svært forfriskende og har i tillegg flere helsemessige fordeler.

 8.jpeg
Badstuen har lenge vært noe som står sterkt hos mange i hele Skandinavia. Badstuen står meget sentralt spesielt i finsk kultur, og er for mange et kjært samlingspunkt, hvor du skal man koble av og stresse ned. I Norge er badstuen noe du oftest ser på hytta, selv om noen også har det i hjemmet. Badstue er også kjent for å være godt for kropp og sjel, og nyere forskning har vist at dødeligheten for menn i en viss alder er lavere jo oftere de tar badstue.
 
Ønsker du å slappe av og stresse mindre, er et beøsk til KOK Oslo å anbefale. Få opp temperaturen rundt badstueovnene levert av Sunwind, og nyt et tiltrengt avbrekk fra hverdagen!

4.jpeg