Vi hjelper deg å oppfylle badstuedrømmen med en skreddersydd badstue!

9 juni 2022

Drømmer du om egen badstue og vet kanskje ikke helt hvor du skal begynne? Vi hjelper deg gjerne med å designe din badstue, og kan levere både skreddersydde benker og tak- og veggpanel på mål. 

Sunwind er stolte av å kunne levere den originale finske badstuen i fra Finland og Harvia. Med eksport til mer enn 80 land er Harvia Finlands og verdens største badstuprodusent. Harvia har produsert badstuer i over 70 år, og anses for å være den moderne finske badstuens mor. Uten å glemme de finske tradisjonene har Harvia satset på framtiden, forskning, produktutvikling, og produktkunnskap.

Harvia_Cilindro_PC70E-90E_Scala_f3.jpg
 

Harvia kan levere en stor bredde av ulike benkedesign og tresorter. Din badstue kan få et betydelig  mer eksklusivt preg om du for eksempel velger varmebehandlet osp som veggpanel eller mer spennende former og farger på benkene. 

  • I badstuinnredningsmodellen Harvia Ventura er ryggstøttene og sprossene laget av formpresset laminat som er limt i flere lag. Rillene i interiøret er både elegant og praktisk.
  • Badstuinnredningsmodellen Harvia Formula har et stilrent og enkelt design. Benkene kan leveres i abachi, svartor, asp, varmebehandlet asp eller varmebehandlet abachi. Du kan også kombinere ulike trealternativer i benkene og gavelstøttene.
  • I badstuinnredningen Harvia Solar er materialene satt inn i tverretningen. Du kan velge mellom materialene abachi, svartor, asp, varmebehandlet asp, eller varmebehandlet abachi.
  • Solide badstuinnredning kombinerer lys gran med tonet sort. Benkene spesialtilpasses til målene på din badstue.

HARVIA_PICKALA_030321_9.jpg

For å få tilbud på en skreddersydd badstue med innredning via vårt kontaktskjema:

Du forplikter deg ikke til noe ved å fylle inn informasjonen og det er helt kostnadsfritt. Med vår badstuplanlegger kan du velge blant Harvia sitt brede utvalg av materialer og design. Vi hjelper deg gjerne også med råd og tips, og hjelper deg å designe din badstue om du tar direkte kontakt med oss her:

Trykk her for å ta kontakt

 

Harvia_Bench_Exclusive_Abachi_p1.jpg

Når du har lagt inn dine designvalg og kontaktinformasjon vil du innen kort tid motta et uforpliktende tilbud på en mulig løsning. Dette vil være et utgangspunkt for å fullføre din drøm om nytt badsturom. 
Sammen vil vi se på muligheter til design, oppbygging av badsturommet, badstuovn tilpasset rommet og bruken, samt lys og annet tilbehør.  

Sammen kan vi med din drøm og vår ekspertise skreddersy din badstue akkurat slik du ønsker!

Under viser vi deg hvor enkelt Sauna Planner fungerer

Valg av benktype

Benk.png

Valg av materiale

materiale.png

Valg av form

form.png

Valg av badstuovn

ovn.png

Valg av vegg- og takpaneler

panel.png

Her skriver du inn målene i cm

størrelse.png

Ønsker du glassdør eller glassvegg husker du av her

dørglass.png

Her huker du av for hvilken belysning du ønsker

belysning.png

Under tidtabell og øvrig informasjon kan du huke av når du ønsker at badstuen skal være klar til å monteres hos deg samt legge inne annen ønsket informasjon

ekstrainfo.png

Den siste fanen skal du legge inn din kontaktinformasjon

kontakt.png