Lag deilig turmat med kokeapparatene Kombi og Camp

7 mai 2019

Skal du ut på tur i sola, fortjener kokeapparatene Camp eller Kombi plass i ryggsekken!

Norskere enn det blir det ikke - søndagsturen er hellig for oss nordmenn. Og spesielt glad i den ukentlige turen er 4 år gamle Ada: premien er nemlig pannekaker laget under åpen himmel!

Et enkelt turkjøkken

Turkjøkken deles inn i to kategorier, gass eller multifuel. Kokeapparatene Kombi og Camp brenner med gass. Disse er designet for å passe i tursekken, og har både lav vekt og tar liten plass. De krever kun en gassboks med skrufeste for å fungere, og det finner man alltid plass til når sekken pakkes.
 
- Å lage mat med kokeapparat Camp er alltid turens høydepunkt, spesielt for en sulten fireåring, forteller Marianne Emblemsvåg. Hun tar med familien ut på tur så ofte det lar seg gjøre, og både kokeapparat og gassboks fra Sunwind er alltid å finne i tursekken.

Det lille kokeapparatet

Kokeapparat Camp veier kun 160 gram, og kan foldes praktisk sammen. Apparatet tar så liten plass at du kan putte det i bukselommen. Med følger også en praktisk oppbevaringspose.

- Camp er alltid med på tur. Det er veldig enkelt å bruke, apparetet skrus på toppen av gassboksen, og er enkelt å tenne. Vi har med en liten gryte, og i den lager vi alt fra gryterett og omelett, til pannekaker og suppe.

Camp har en høy effekt, hele 2,9kW og leverer en jevn varme. Du justerer lett varmen på selve apparatet.

Perfekt for bruk året rundt - spesielt vinterbruk

Er du mye på tur året rundt, er kokeapparat Kombi perfekt for deg. Her kan du nemlig legge gassboksen horisontalt da kokeapparatet står på tre bein uavhengig av gassboksen. På den måten får du ut gassen i flytende form også om vinteren.

- Kombi er et solid kokeapparat som står trygt på bakken, og med de fire holderne står kjelen støtt på topp. I tillegg følger det med en praktisk liten oppbevaringsbag som kokeapparatet passer oppi, og det blir enda lettere å pakke tursekken, forteller Marianne.

Raskt varmt og enkelt i bruk

Både Kombi og Camp driftes på gass. Fordelen med gass er at det blir veldig raskt varmt, og krever tilnærmet null vedlikehold. Sunwind gassboks med skruefeste er perfekt tilbehør for begge kokeapparatene.