Nyt stemningsfulle kvelder med fakkel Helene

14 september 2020

Du skal for all del ikke sove bort sommernatten, men heller nyte den, og høstkvelder ute i hagen eller på terrassen - og ekstra koselig blir det med faklene Helene!

Det er nemlig noe med levende flammer som skaper en helt spesiell, varm og hyggelig stemning.  

Hygg deg på terrassen

Fakkel Helene for plassering på bord er en lekker, liten sak som vil bidra til en ekstra hyggelig sommerkveld på terrassen.  

Hyggen rundt middagsbordet på terrassen trenger ikke ta slutt fordi måltidet er over – med en stemningsfull fakkel i fyr og flamme blir man gjerne sittende langt ut over kvelden. 

 
IMG_7405.jpeg- Noe av det aller hyggeligste om sommeren er å sitte ute på terrassen, enten det er hjemme eller på hytta. Da tar vi oss tid til å nyte sommerkvelden, og det skal jo være litt ekstra hyggelig. Vi har både Helene for plassering på bord og som vi stikker ned i jorden, forklarer Lisbet Johnsen.  Fakkelen har en svært solid fot som gjør at den står stødig på bordet. Ta lokket av toppen, og skru enkelt ut vekeholderen med veken – hell i parafin, og skru på plass. Fakkelen er enkel både å tenne og slukke.  
- Sekundet flammene danser, blir stemningen enda bedre. Det skal ikke så mye til, men det gjør en stor forskjell. Rammene blir liksom satt, og kvelden blir ekstra hyggelig uansett! Sier Lisbet. 

Stemningsfull fakkel sikrer hyggen

Skal du ha gjester er det ekstra hyggelig å tenne faklene i hagen. 

Fakkel Helene kommer også i en versjon med spyd for plassering i bakken. Spydet er 115 cm langt, og utformingen gjør at det enkelt settes i bakken.

 
- Denne er en sikker vinner hele sommeren, men også om vinteren. Spesielt koselig syntes jeg faktisk det er om vinteren, da har vi ekstra behov for litt hygge. Jeg har to fakler plassert i plenen utenfor kjøkkenvinduet, og tenner disse enten vi har gjester eller ei. Det er så koselig å sitte på kjøkkenet og se ut! Smiler Lisbet.  

Begge faklene er produsert i rustfritt stål med en børstet finish. Dette gir et elegant utseende på fakkelen, også når den ikke er tent.  
 
- Det er nesten like viktig at fakkelen er pen også når den ikke er tent. Disse står plassert der de står året rundt, og da er det viktig at de er fine uansett. Kvaliteten bidrar til at både hage og terrasse ser fin og velholdt ut, ikke som de faklene i billige materialer som ser ut som de er gjenglemt etter fest, ler Lisbet.