Nyt sommerferien på stranda rundt bålpannen!

9 juni 2018

Skal du kose deg på stranda i sommer? Prøv den danske vrien på vår urnorske bålpanne, og ta den med på stranda!

Ordet hygge er et typisk skandinavisk ord - vi er glade i å hygge oss! De færreste andre språk har et ord dedikert til kunsten å hygge seg: man kan ha en hyggelig tid, eller gjøre en hyggelig aktivitet, men ordet 'hygge' er ganske spesielt! Nå er tiden inne for å hygge seg med bålpannen!
 
Hygg deg rundt bålet
En annen ting vi nordmenn er glade i, er bålpanner. Det finnes bålpanner på majoriteten av hytter i dag, og hos hytteeiere finner du en bålpanne foran hytta, en bak, en på terrassen, og en hjemme i hagen.

Dette er ikke så rart - bålpannen blir raskt et samlingspunkt for hele familien hvor store og små hygger seg sammen ute i naturen.
 
Perfekt å ta med på stranden
Bålpannene Jette, Embla og Ask fra serien Urnorsk på grillen er flotte i seg selv, men har også en rekke fantastisk tilbehør du kan bruke for en enda morsommere opplevelse rundt bålet.Med et elegant norsk design, er produktene i Urnorsk-serien det perfekte tilbehøret til en tur på stranden. Lunsj og middag kan tilberedes over bålet, og når kvelden kommer er det få ting som er hyggeligere enn å høre bølgene skvulpe og bålet knitre.

Flere måter å bruke bålpannen på
Selv om nordmenn er over gjennomsnittet glade i bålpannen, er vi ikke de eneste som tar disse i bruk. Vi trenger ikke se lenger enn til Danmark for å finne flere storforbrukere av bålpanner.

I Danmark brukes bålpannen for det meste på stranden, og det er mer vanlig å bruke et bålfat som står på bakken/stranden, enn at det henger fra stativet som vi er vant til i Norge. Velger du å gå til anskaffelse av for eksempel bålpanne Ask, kan du enkelt frakte med deg denne til et allerede eksisterende bålsted. 

BBQ_grillmat_munkejern_02.jpg

Turmat over bålet
Å lage mat på bål er gøy både for store og ikke minst små som kan bidra mye, og krever bare litt trening. Det er i grunn ingen grenser for hva slags mat du kan lage ved bruk av en bålpanne, det avhenger kun av hvor mye arbeid du ønsker å legge ned selv. Pølser på hjemmespikket pinne er en enkel (og god) løsning hvor alle kan lage sin egen mat. Pinnebrød er ekstra gøy ved hjelp av et pinnebrødspyd, men få ting er vel morsommere enn å kunne poppe popcorn over bål!

Med popkorngryten Sprettkønndigel kan du lage både tilbehør til maten du griller og fullverdige retter som din favoritt-gryterett.

Kaffekjelen Kaffelarsgaranterer deg en varm kopp kaffe til å runde av et vellykket måltid, og stekepannen for pannekaker vil kunne gi en deilig dessert.

Tilbehør til alle bålpanner
Alt av bålpannetilbehøret i Urnorsk-serien kan brukes rett på bålet dersom du ikke har en bålpanne. Dersom du har en annen bålpanne enn en fra Urnorsk-serien, kan alt av tilbehør også brukes på disse.
 
Nyt tid med familien
Med bålpanner og bålpannetilbehør fra Urnorsk-serien er det ingen grunn til å sitte inne på hytta lenger. Tilbring kvalitetstid med familien ute i naturen, og gi barna en hyggelig og morsom opplevelse hvor de kan bidra til matlagingen i friluft.

Bålpannene Ask, Embla og Jette gir deg den perfekte unnskyldning til å skape lykkelige minner med familien.