Gassgrill Helle
Ikke på nettlager
13 september 2021
Fylte potetskinn er et spennende og kreativt tilbehør til middagen din. Potetene kan fylles med så og si alt, så her kan du la ideene løpe fritt!
Den allsidige poteten kan fylles med en rekke av deilige ingredienser, og det er kun fantasien som setter grenser. Fra kremet ost og bacon til friske urter og grillede grønnsaker - mulighetene er uendelige. Enten du ønsker å tilføre en ekstra smakseksplosjon til grillmåltidet ditt eller ønsker å imponere gjestene dine med en spennende rett, vil de fylte potetskinnene definitivt være en kulinarisk suksess.
Denne oppskriften kombinerer den kremete smaken av revet ost, den saftige smaken av kantareller, samt den sprø og friske smaken av aspargesbønner.
4 Bakepoteter
Ca 100g Revet ost
200g Kantareller
100g Aspargesbønner
1 fedd Hvitløk
2ss Smør
2ss Crème fraîche
Tips: Denne oppskriften passer til mye forskjellig, spesielt til vår oppskrift på grillet tynnribbe! Her kan du for eksempel ta et par terninger med sprø svor og toppe det på potetene for en kul presentasjon.
Om du vil ha de som en egen rett anbefaler vi å blande inn sprøstekte terninger med bacon.