Art.nr 440526—54456666

Gassgrill Disa

Disa er en eksklusiv gassgrill med 4 brennere og sidebrenner. Familiegrillen Disa er med sitt store grillareal og Kokegrop like godt egnet til hverdagsgrilling som festgrilling.
8 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Disa er en eksklusiv gassgrill med 4 brennere og sidebrenner produsert for norske forhold. En ekte kronjuvel i Urnorsk på grillen-serien, Disa er grillen for deg som ønsker "det lille ekstra".

  • Svært høy effekt, holder ekstra godt på varm
  • Leveres med Kokegrop
  • Sidebrenner
  • Praktisk glassvindu i grillens lokk
  • Produsert for norske forhold
  • 10 års garantiprogram


Disa er damen for deg som er glad i å grille mye! Familiegrillen Disa er med sitt store grillareal like godt egnet til hverdagsgrilling som festgrilling. For familien på 4-5 personer er Disa alt man måtte ønske av en grill. Hun har 4 svært effektive brennere som gir en god og varm grill, og i tillegg kommer hun med en sidebrenner slik at du kan holde for eksempel sausen varm. Det venstre sidebordet kan brukes som en praktisk arbeidsplass.

Disa leveres med Kokegrop. Kokegropen er spesiallagede grillrister i solid støpejern som gjør det mulig å lage all typer mat på grillen. I midten av risten sitter nemlig en rund grillrist som du kan bytte ut med andre produkter, for eksempel en støpejerngryte, grillplate eller stekepanne.

Grillens lokk har et praktisk glassvindu slik at du enkelt kan følge med og sikre deg et perfekt grillresultat uten å måtte åpne lokket og slippe ut varme hver gang du ønsker å ta en titt.

Disa har et innebygget termometer i vinduet i lokket som gir deg god oversikt over temperaturen i grillen. Termometeret går fra 0 til 400 celsius grader. Husk at termometeret ikke viser hvor varm overflaten på støpejernristene er - for et helt perfekt resultat er et steketermometer en god idé.

Alt av tilbehør til grillen som grillsett, grillbørste, grilltrekk, tilbehør til Kokegropen og lignende, kan oppbevares i de praktiske skuffene eller skapet.

Disa er spesielt produsert for å fungere optimalt under tøffe, norske forhold. Hun egner seg like godt på bryggen i sommervarmen som i minusgrader på snødekte terrasser.

Disa har et 10 års garantiprogram.

For at Disa skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk.

Gassregulatorsett kommer i tillegg.

Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.

Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter!

Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

Tekniske data
Høyde (cm): 116
Dybde (cm): 55
Bredde (cm): 154
Vekt (kg): 61
Farge: Sort
Grillareal: 80 x 42 cm
Antall brennere: 4
Sidebrenner: Ja
Tenning: Piezotenning i bryter
Effekt: 17 kW
Garanti: 10 år garantiprogram
Materiale: Emaljert stål
Fettavrenning: Nei
Grillplate: Nei
Kokegrop: Ja
Røykeboks: Nei
Brennermateriale: Stål (SS202)
Sammenleggbart: Nei
Glass i lokket: Ja
Varemerke: Sunwind
Videoer