16 julegavetips fra Sunwind

17 november 2023

Julen er tiden for gledelige sammenkomster og hyggelige øyeblikk, og hva er bedre enn å gi julegaver som ikke bare bringer glede, men også løser små utfordringer i hverdagen? Sunwind har satt sammen en liste med 16 fantastiske julegavetips som gir praktiske løsninger for aktiviteter til hytte- og fritidsentusiasten. Enten det er til han, henne, mamma, pappa, bestemor, bestefar – til og med den som har alt! Disse produktene vil definitivt være en hit under juletreet!

1.    Bålpanne - samlingspunkt for familien

Gi bort en bålpanne til familien som har alt slik at de kan skape uforglemmelige øyeblikk rundt bålpannen. Hos Sunwind kan du også velge omfattende pakker som ikke bare inkluderer en bålpanne, men også essensielt tilbehør for å forbedre opplevelsen til det fulle. En bålpanne er ikke bare en varmekilde; men gir tid for hygge, samvær og kulinariske eventyr under åpen himmel.

Med Sunwind's bålpanner kan familien nyte varmen fra flammene mens de deler historier, spiller på gitaren eller bare kobler av sammen. I tillegg til å gi en varm atmosfære, gir bålpannen også muligheten for matlaging utendørs.

DSC_0682.jpeg
Bålpanne Embla

2.    Tilbehør til bålpanne – deilig mat under åpen himmel

Med det rette tilbehøret kan Sunwind popcorn gryte-redigert.jpgfamilien lage velsmakende vafler med Vaffeljern Bakels, poppe ferskt popcorn med Popkorngryte Sprettkønndigel, eller steke lekre pannekaker med Stekepanne Pannekaka. Ostesmørbrødjern Niste gir muligheten til å lage smakfulle smørbrød, mens Munkejern Gropa står for deilige munker. Med Stekegryte Fres og Steketakke Svela kan familien tilberede en rekke retter over åpen flamme, eller kanskje lage en hjertevarm gryterett i Støpejernsgryte Kokegryta. Til slutt kan familien avslutt måltidet med en rykende kopp kaffe fra Kaffekjele Kaffelars. Med dette varierte utstyret blir bålpannen ikke bare et sted for hygge, men også et utendørskjøkken som gir uendelige muligheter for smakfulle retter.

3.    Turbestikk og trekopp Bergtora - perfekt følgesvennen for eventyr og hygge

Turbestikk og trekopp Bergtora i bambus er en unik og essensiell gave. Bestikksettet i tre preget med det karakteristiske Bergtora-trykket, blir den ideelle følgesvennen på turer eller når man samles rundt bålpannen med deilig bålmat, og gjør det enklere å få i seg turmaten. Den hendige trekoppen med Bergtora-trykk er perfekt for å nyte varme drikker, enten man er på tur eller koser seg rundt bålpannen. Med turbestikk og trekopp Bergtora blir øyeblikkene rundt leirbålet enda mer minneverdige og komplette.

20220528_113054-redigert_extended-lav.jpg
Turbestikk og trekopp Bergtora

4.    Badstutilbehør - gi bort avslappende spafølelse

Gi bort en komplett Harvia_SaunaScents_400ml_Tar_Pine_1.pngbadstuopplevelse med riktig tilbehør. En trestamp for vann og en vannøse skaper den perfekte luftfuktigheten for deilige badstubad. Velg blant ulike badstuaroma med deilige dufter for å skape den ultimate avslapningen i badstuen.

5.    Oppladbar Radio med _DSC2861.jpgDAB/DAB+/FM - musikk hvor som helst

Gi ham eller henne gaven av musikk uansett hvor de går. Den oppladbare DAB radioen gir god lyd og er perfekt for hytta, turen, båten eller bobilen. Med støtte for DAB, DAB+ og FM, gir den tilgang til et bredt utvalg av radiostasjoner, slik at familien kan nyte favorittmusikken overalt.

6.    Flammelampe med _DSC2859.jpghøyttaler, Dancing Queen - stemning med flammer og musikk

Dancing Queen er en elegant flammelampe med Bluetooth-tilkobling og høyttaler. Med lampen kan man skape stemning med flammelys og lytte til favorittmusikken samtidig.

7.    Fritidsovn Olivia - allsidig Fritidsovn Olivia.jpgstøpejernsgryte for matlaging overalt

Denne praktiske støpejernsgryten går langt utover det vanlige ved å fungere som en stekeovn som kan brukes oppå et gassbluss eller en elektrisk kokeplate. Denne funksjonelle egenskapen gjør Olivia perfekt for et bredt spekter av utendørs aktiviteter, enten det er på hytta, båten, i campingvognen eller på tur.

Det robuste støpejernsdesignen til Olivia sikrer jevn varmefordeling, samtidig som den gir muligheten til å tilberede deilige måltider uansett hvor en skulle befinne seg. Den er bærbar og gjør den til en uunnværlig følgesvenn for de som elsker utendørs eventyr.

8.    Litium Power Pack, bærbar Bilde fra finland-redigert.jpgstrømforsyning multi - pålitelig strømkilde på farten

Litium Power Pack er en kraftig multifunksjons strømforsyning på 100Wt. Med uttak for vanlig 230 volt, 12 volt og USB 5 volt, gir denne bærbare enheten pålitelig strøm hvor som helst. Ideell for teltturen som en ekstra strømkilde, sikrer den at enheter som mobil, kamera etc. forblir ladet uansett eventyr.

9.    Solcellepanel Mini m/USB - bærbar strømforsyning på tur

Gi en gave som holder enheter som mobil, kamera etc. ladet uansett hvor ferden går. Solcellepanelet Mini med USB-porter er ideelt for teltturer, og gir en pålitelig strømkilde underveis.

Telttur_Mattisplassen (76)-liggende-lav.jpg
Solcellepanel Mini m/USB 12W

10.    Kokeapparat Camp Kokeapparat.jpgfor gassboks, 2,9 kW - lettvekts løsning for matlaging utendørs

For den eventyrlystne som elsker friluftsliv, jakt eller fiske. Camp har en svært lav vekt, og er enkel å skru direkte på gassboksen. Camp er en pålitelig varmekilde for kulinariske opplevelser under åpen himmel. Husk og gi med gassboks.

11.    Kokeapparat Kombi for gassboks 2 kW - effektiv matlaging i all slags vær

Kombi er et kompakt og effektivt kokeapparat egnet for friluftsliv, jakt og fiske. Denne kraftige enheten fungerer bedre om vinteren enn apparater som plasseres oppå boksen, og gir pålitelig matlaging uansett værforhold.

Popkorngryte Sprettkønndigel - Sunwind gassboks - kokeapparat Kombi (2)-redigert.jpg
Kokeapparat Kombi for gassboks 2 kW

12.    Kjelesett Cook - allsidig kjelsett for måltider utendørs

Cook er et praktisk kjelsett som gjør matlagingen utendørs til en lek. Settet inneholder en 2-liters kjele, en stekepanne som også fungerer som lokk, og en kaffekjele. Lett og kompakt, det er den perfekte følgesvennen for å tilberede deilige måltider på tur.

_DSC2888.jpg
Kjelesett Cook

 
13.    Home Away Kaffetrakter _DSC3275.jpgfor gassbluss

Å nyte en deilig kopp kaffe trenger ikke å være begrenset til kjøkkenet hjemme. Med Home Away kaffetrakter for gassbluss, kan de du er glad i nå lage kaffe på hytta, på telttur, ved stranden, eller mens de griller i hagen. Denne kompakte trakteren gir kaffeelskere friheten til å nyte favorittdrikken uansett hvor eventyret tar dem.

14.    Bedehuskjele Odd, 7 liter_DSC2874.jpg

For de kalde dagene på hytta er Bedehuskjele Odd en ideell julegave. Med en kapasitet på 7 liter er denne romslige kaffekjelen perfekt for oppvarming av vann til alt fra te til oppvask. Enkel og praktisk i bruk, gir den varme uten å skape unødvendige utfordringer.

15.    Brødrister Toaster _DSC3068_lav.jpgfor gassbluss

Nyt deilige toast selv på hytta. Den sammenleggbare brødristeren for gassbluss gir plass til 4 brødskiver samtidig, slik at man kan starte dagen med en smakfull frokost uansett hvor man er.


16.    Fakkel Helene for parafin/lampeolje- elegant belysning utendørs

Fakkel Helene er et strålende tillegg til utendørs opplysning. Med sitt lekre design i rustfritt stål av høy kvalitet tilfører den ikke bare en behagelig glød, men også en elegant atmosfære til enhver utendørsanledning.

IMG_3616-redigert.jpg
Fakkel Helene for parafin/lampeolje

Disse Sunwind-gavene er ikke bare flotte å se på, men gir også praktiske løsninger for enhver hytte- og fritidsentusiast. Gled dine kjære med gaver som løser små utfordringer og gjør hytte- og fritidseventyrene enda mer minneverdige denne julen.