Sunwind Hyttesenter Steinkjer sprer lys og varme i Midt-Norge

14 desember 2017

Hos Sunwind Hyttesenter Steinkjer får du god hjelp av Trond og Oddbjørn som har gitt lys og varme til hytter og hjem i Nord-Trøndelag i snart ti år.

Innerst i Trondheimsfjorden i Nord-Trøndelag ligger Steinkjer med rundt 22 000 innbyggere og tusenvis av hytter og sommerhus. Er du en av Steinkjers hytteeiere, er sjansen stor for at du har tatt turen innom Sunwind Hyttesenter Steinkjer i Strandvegen 1.

- Størst på hytteutstyr i Nord-Trøndelag

Når vi ringer forteller en beskjeden Trond at han er ikke så glad i å utlevere seg selv, men med Nord-Trøndelags flotteste butikk og kompetente og serviceinnstilte gutter til å hjelpe deg, fortjener Sunwind Hyttesenter Steinkjer oppmerksomhet!

- Gutta er jo desidert størst på hytteutstyr i Nord-Trøndelag, forklarer Jann Viggo Urud, distriktsansvarlig for Nord-Norge i Sunwind.

- Trond og Oddbjørn er utrolig flinke gutter, og har masse kompetanse på hytteutstyr, de er ikke bare størst, men de mest kompetente, serviceinnstilte og arbeidsomme gutter - også i hele Nord-Trøndelag, smiler Urud.

Drømmen om å skape noe egetSteinkjer (12).jpg

Både Trond Hermanstad og Oddbjørn Hustad hadde jobbet over tyve år i Byggmakker Steinkjer før de i 2008 bestemte seg for å satse på drømmen om å starte noe eget.

Steinkjer Varme og Hyttesenter startet som en spesialistforretning for peisovner, men det gikk ikke lang tid før gutta begynte med hytteutstyr, og i dag er Steinkjer Varme og Hyttesenter Nord-Trøndelags eneste Sunwind Hyttesenter.

Inspirerende butikk hvor kundene trives

Med over 40 års erfaring innen salg og som ansvarlig for et område på nærmere 40% av Norges totale areal, har Jann Viggo Urud sett et par tusen butikker og vet godt hva han snakker om.

- Gutta har jo den fineste butikken, svær og lekker utstilling, forteller Jann Viggo som er innom Sunwind Hyttesenter Steinkjer titt og ofte. - De har gjort en helt formidabel jobb! Avslutter han.

Trond er også sikker på at butikken i Strandvegen 1 er en viktig del av suksessoppskriften:

- Vi ser at det er viktig for kundene å få sett og tatt på varene før de kjøper, og vi har jo en stor og fin utstilling av varene vi har i sortiment, og det er mange varer. Vi har et stort utvalg, det er også viktig for kundene våre, forteller Trond.

Men det er ikke bare inspirasjon og vareutvalg kundene kommer innom for, mange tar turen for å få god opplæring og nyttige tips av Oddbjørn og Trond.

Kompetanse, kvalitet og høy servicegrad

Hos Trond og Oddbjørn kan du være sikker på at du alltid får hjelp; her står nemlig kompetanse og service i høysetet. Gutta strekker seg ofte ekstra langt for å gjøre kunden fornøyd, og tilbyr skreddersydde løsninger til de mange strømløse hyttene uten innlagt vann og avløp.

- En rekke av produktene Sunwind tilbyr krever svært høy teknisk kompetanse, forklarer administrerende direktør i Sunwind, Nils Vøllestad.

- Det betyr at både vi og kunden krever at butikkene har høy kompetanse, og Sunwind Hyttesenter er kremen av kremen - og dette gjelder selvfølgelig spesielt Trond og Oddbjørn som både er svært gode tekniske og har en utrolig høy servicegrad, avslutter Vøllestad.

Steinkjer (15).jpg
 

Stort nedslagsfelt

Med bort imot hele Nord-Trøndelag som nedslagsfelt har Sunwind Hyttesenter Steinkjer opparbeidet seg en lojal kundekrets. Steinkjer omtales av de lokalkjente som en hytteby med en rekke hyttefelt ikke langt unna.

- Vi er både på fornavn med mange av kundene våre og vet hvor de har hytter, forteller Trond. Hos ham nyter kundene godt av hans ekspertise og høye servicegrad.

Relevante produkter

Oddbjørn tar monteringsjobben

Peisovner blir i størst grad solgt til og montert i private hjem, men selvfølgelig også noen hytter. Oddbjørn er stadig på oppdrag ute og monterer peisovner:

- Vi er mye ute for å montere, det gir folk en stor trygghet å vite at en profesjonell har utført jobben, forklarer Trond.

Hva gjelder hytteutstyr kan Trond fortelle at han opplever kundene som svært nevenyttige, og de gjør gjerne monteringsjobben selv - etter de har fått god hjelp og veiledning av han i butikken.

- Folk er vant til å gjøre jobben selv, og har de ikke kunnskapen får de god hjelp og veiledning av oss. Så hender det ofte at de kjenner noen som kjenner noen som har erfaring med å montere, ler Trond.

Sunwind Hyttesenter

Steinkjer Varme og Hyttesenter er et Sunwind Hyttesenter. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad. Sunwind Hyttesentre er jevnlig til opplæring hos Sunwind, og er våre aller nærmeste samarbeidspartnere.