Velkommen til hyttemessen 2024

2 april 2024

Er du klar for årets største begivenhet for hytteentusiaster? Hold av datoene 5. til 7. april og bli med på Hyttemessen 2024! Sunwind er stolt av å være til stede med fullt team på stand nr. 65 på Hellerudsletta ved X Meeting Point. Her står våre eksperter klare med gode tilbud og veiledning for å hjelpe deg med å øke komforten på din hytte!

Hyttemessen

Hyttemessen er destinasjonen der alt du trenger i hyttelivet er samlet under ett tak: fra hyttetomter til interiørdesign, energiløsninger, tekniske installasjoner og skreddersydde tjenester for hyttefolk. Dette arrangementet fungerer som en inspirasjonskilde for tusenvis av hytteeiere, og i år overgår Hyttemessen seg selv med et program som er bredere og mer mangfoldig enn noensinne.

Hyttemessa-redigert02.jpg

Sunwind - din leverandør av hytteutstyr

Har du en hytte uten tilgang til strøm og vann? Fortvil ikke! Med Sunwind sitt utvalg av hytteprodukter kan du nyte et komfortabelt og praktisk opphold på hytta. Enten du trenger et nytt hyttetoalett, en komplett vannpakke, en dusjløsning, eller en pålitelig varmeovn, ønsker å oppgradere med en ny gasskomfyr, gasskjøleskap eller 12V kjøleskap, eller kanskje du vurderer et nytt solcelleanlegg – vi har de riktige løsningene og den nødvendige ekspertisen for å gjøre hyttelivet ditt så behagelig som mulig. Sunwind kan levere en stor bredde med produkter til hytte, båt, caravan, hage og fritid.

I en hektisk hverdag er det essensielt å kunne nyte de små øyeblikkene av fritid fullt ut, enten det er på påskeferie på hytta, en weekendtur med båten eller campingvognen, eller rett og slett å kose seg med gode venner i hagen. Siden 1993 har Sunwind vært dedikert til å levere trygge produkter som tilbyr funksjoner og fordeler du kan stole på. Vi er ikke bare en leverandør, men en komplett partner for å gjøre din fritid mer behagelig og bekymringsløs.

Sunwind stand på hyttemessen

Ta turen innom Sunwind på vår stand nr. 65, her vil du møte våre produktspesialister innen kraftpakker, solcelleanlegg, badstue, hyttetoalett, alt til kjøkkenet innen gass og 12V, varmeprodukter, vannløsninger og mye mer. Besøk oss for veiledning om hvordan du kan øke komforten på din hytte, se våre produktnyheter og få eksklusive tilbud.

X Meeting Point – Hellerudsletta

X Meeting Point ligger på Hellerudsletta langs RV 22 mellom Hvam og Gjelleråsen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotel Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. X Meeting Point har parkeringsplasser helt i nærheten av hallene.

Banner_1920x500_Hyttemessen_2024.png

Ta turen innom for inspirasjon og fantastiske tilbud!