Alt av hytteutstyr til hytter uten innlagt strøm og vann

16 oktober 2023

Når det gjelder å unnslippe hverdagens kjas og mas er det ingenting som slår en hytte bortgjemt i naturen. Det er imidlertid ikke alle hytter som har tilgang til strøm og vann. Heldigvis, med det riktige utvalget av hytteprodukter, kan du nyte et komfortabelt og praktisk opphold på hytta. I denne artikkelen vil vi vise deg essensielle produkter som er perfekte for hytter uten strøm og vann, og som sikrer et selvforsynt og hyggelig tilfluktssted.

Enten du er ute etter en ny toalettløsning, varmt vann, varme på hytta, kanskje en kjøkkenoppgradering eller et nytt solcellepanel så kan du få samme komfort som hjemme, Sunwind har løsningene.

Varme på hytta

Når høsten og vinteren nærmer seg er varme på hytta essensielt for det gode hytteliv. Hos Sunwind vet vi hvor viktig dette er, og tilbyr et bredt utvalg av varmeprodukter som er skreddersydd for hyttelivet, slik at du kan nyte den ultimate komforten selv midt i den kalde årstiden.

Diesel og parafinovn - Opplev den ultimate hyttevarmen med Wallas diesel- og parafinovn som gir en pålitelig og energieffektiv oppvarmingsløsning for deg med 12 volt på hytta. Å komme til en varm hytte har aldri vært enklere – du kan til og med fjernstyre Wallas ovnen fra telefonen din, noe som gir deg muligheten til å forvandle hytta til et koselig og innbydende tilfluktssted uansett når du ankommer. Med Wallas-ovnene er det også slutt på bekymringer for fuktighet, da de effektivt holder vinduene klare og sengene tørre, noe som er avgjørende for en komfortabel hytteopplevelse.

Wallas-ovner er kjent for sin kompakte størrelse, effektive drivstofforbruk og allsidighet. De er designet med fokus på brukervennlighet og sikkerhet, og de tilbyr praktiske funksjoner som automatisk temperaturkontroll og integrerte eksossystemer. En av ovnens mest imponerende egenskaper er Wallas Combustion Process (WCP) -teknologien, som er utviklet for å optimalisere forbrenningseffektiviteten, redusere utslipp og minimere støy. Med denne unike teknologien kan Wallas-ovner oppnå en effektiv og ren forbrenning av diesel samtidig som de maksimerer varmeeffekten. Dette gjør dem til det ideelle valget for hytteeiere som setter pris på både komfort og miljøvennlighet.

P1020077.jpeg
Wallas diesel- og parafinovn

Gassovn - Når vinterens kalde grep omfavner landskapet og hytta di, blir en gassovn en uunnværlig varmekilde. Gassovner er kjent for sin effektive varmeteknologi som gir øyeblikkelig og jevn varme i hytta. Med kun et enkelt justeringsgrep kan du tilpasse flammens intensitet til ditt foretrukne komfortnivå, og raskt omfavne den behagelige varmen.

Sunwind tilbyr et bredt utvalg av både flyttbare og vegghengte gassovner, alle med det formål å levere rask og problemfri oppvarming. Enten du foretrekker en fleksibel løsning du kan flytte rundt etter behov, eller en fastmontert ovn som effektivt distribuerer varmen i hytta, har vi det du trenger. Med en gassovn fra Sunwind kan du trygt lene deg tilbake og nyte den varme og koselige atmosfæren, vel vitende om at du har en pålitelig varmekilde som gir deg komfort og velvære.
 

425135_02.jpg
Gassovn infravarmer Windflame

Flyttbar parafinovn - En flyttbar parafinovn gir deg raskt og behagelig varme der du trenger det mest. Denne praktiske oppvarmingsløsningen er enkel å flytte på, slik at du kan nyte varmen i flere rom. Disse ovnene er brukervennlige og krever ingen komplisert montering eller installasjon. Parafinovnene er utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner, inkludert veltesikring og overopphetingsvern, som gir deg ekstra trygghet.