Har du et lite bad? Da kan et dusjhjørne være løsningen for deg!

7 mars 2022

Du skal kjøpe ny dusj til badet ditt. Hvilken løsning passer best for deg?  

Det er flere faktorer som spiller inn før du kan ta det beste valget for ditt bad, spesielt størrelsen på badet ditt. Det betyr derimot ikke at dusjdører kun er for små bad. Dusjdører kan være mer estetiske, i tillegg til at de skaper nye interiørmuligheter siden de kan felles innover.

Praktisk med dusjhjørne

Om du har et mindre bad vil dusjdører være en gunstig løsning, uansett om du foretrekker en eller to dusjdører. Dusjdørene kan skyves inn når dusjen ikke skal brukes, som gjør det enklere å bevege seg fritt rundt i rommet.

Om du har et nyere bad med fliser og membran vil dusjdører være en god løsning på tross av badets størrelse. Merk deg at membran er absolutt nødvendig.

Dusjdørene tettes også med gummilister på undersiden, så du trenger heller ikke å bekymre deg over store mengder med vannsøl.

 

dusj 3.jpg

Hvorfor bør du velge Sunwind dusjdør?

Det er mange grunner til at Sunwind sine dusjdører bør velges av nettopp deg. Dusjdørene våre holder et stilrent og lekkert, nordisk design preget av funksjonalitet og minimalisme. Designet vårt er tidløst og vil ikke gå ut på dato.

Dusjene leveres i sort, som kan bidra til et mer moderne og mørkt design på badet ditt. Alle glassdører og vegger er i herdet glass på minimum 5 og 6 mm avhengig av modellen. Vi leverer modeller i både rund og firkantet form, så her kan du velge etter preferanse eller andre behov.  

 

Dusj 2.jpg

Våre dusjdører kommer i 3 forskjellige modeller.

Aurora Round Black og Aurora Black kommer begge i både 80 x 80 og 90 x 90. Her kan du også velge om du vil kjøpe et sett med to dører. Det er derfor viktig at du gjennomfører grundige mål av badet ditt slik at du finner den modellen som passer best for deg. Om du er interessert i et mer røft design, kan du gå for Aurora Rutete Black. Denne kommer i 90 x 90 og leveres som sett av to dusjdører.

 

Dusj 1.jpg

Huskeliste før du kjøper Sunwind Dusjdører
  • Du må måle opp badet ditt før du kjøper dusjdøren din, slik at du vet at du får den riktige for ditt bad.
  • Undersøk om badet ditt er utstyrt med membran
  • Ønsker du rette eller buede dusjdører? Tenk over hva som passer best inn på ditt bad.