Art.nr 192053—

Inverter/lader Victron Quattro 12/3000/120

Victron Phoenix Quattro 12/3000/120 er en kombinert lader og vekselretter.
32 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Victron Phoenix Quattro 12/3000/120 er en kombinert lader og vekselretter.

  • Kontinuerlig og jevn strømtilførsel
  • Kan serie- og parallellkobles
  • Fungerer utmerket sammen med de fleste strømaggregater
  • Høy startstrømkapasitet for vanskelige laster
  • Sikret mot kortslutning, feil polaritet, høy temperatur, høy eller lav batterispenning, overbelastning, 230 volt på AC-utgangen


Phoenix Quattro er mer enn en boks med en lader og en vekselretter som arbeider hver for seg. Victron har tatt teknologien mye lenger og kombinert lader og vekselretter i en enhet, en "powerblock". Overgangen mellom ladning og vekselretting foregår uten avbrudd. Aggregat/landstrøm kan variere mellom 40-65 hz uten at laderen blir påvirket.

Med Phoenix Quattro kan strømforsyningen bygges ut til å dekke et hvert tenkelig behov i en fritidsbolig. Phoenix Quattro kan automatisk starte og stoppe strømaggregatet ved lav batterispenning eller høyt forbruk (forutsetter start/stopp automatikk på aggregatet), eller gi beskjed om at aggregatstart er tilrådelig. Enheten kan fjernstyres via en relekontakt.

Quattro har to 230 volt AC-innganger og to 230 volt AC-utganger. To innganger kan være nyttig om du har to strømkilder (2 stk aggregat eller aggregat og landstrøm). Quattro velger den strømkilde som gir strøm. De to utgangene er innrettet slik at den ene vil alltid gi strøm, enten fra aggregat eller batteribank. Den andre gir kun strøm når aggregat er i drift. Til denne kobles utstyr som periodevis og bevisst blir brukt, som for eksempel vaskemaskin og annet utstyr med tungt og forutsigbart strømforbruk. Phoenix Quattro har en mikroprosessorstyrt 4-trinns elektronisk batterilader og temperaturkompensert ladning (temperaturføler inkludert).

Inntil seks enheter kan kobles sammen i parallell for økt effekt. Tre enheter kan kobles sammen til trefase strøm (400 volt). Dette betyr at det nærmest ikke er grenser for hvor store systemene kan bli.

Ved kjøp anbefaler vi at det gis data på hvilket aggregat enheten skal jobbe sammen med slik at vi kan forhåndsprogrammere enheten før vi sender den ut. Deretter vil enhetene programmeres individuelt før levering.

Effektivitet: 92%. Ladestrøm ekstrakurs på 4 A.

 

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 36,2
Dybde (cm): 21,8
Bredde (cm): 25,8
Vekt (kg): 19
Farge: Blå
Ladestrøm: 120 ampere
Systemspenning: 12 volt
Effekt kontinuerlig: 3000 VA
Effekt maksimal: 6000 watt
Egetforbruk: 15 watt
Anbefalt batterikapasitet: 800 At min.
Kabel innkludert: Nei
Maks strømkapasitet fra strømaggregat: 50 ampere
Bluetooth: Nei
Varemerke: Victron Energy
Instruksjonsmanualer