-8%
Art.nr 545118—51877696

Diesel- og parafinovn Wallas 26 hvit m/84 liters tank og fjernstarter

Diesel- og parafinovnen Wallas 26 er en pålitelig varmekilde som gjør at du kan komme til ferdig oppvarmet hytte. Svært godt egnet for mellomstore hytter.
33 900,- Før 36 990,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Diesel- og parafinovnen Wallas 26 er en pålitelig varmekilde som gjør at du kan komme til ferdig oppvarmet hytte. Svært godt egnet for mellomstore hytter.

 • Produserer tørr varme
 • Fjernstarter så du alltid kommer til varm hytte
 • Svært lavt strømforbruk
 • Trygg i bruk
 • Lave driftskostnader


Glem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallas hyttevarmer holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere bruk. Nyt fordelene av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte!

Fordeler med Wallas hyttevarmer

 • Varmen som produseres er tørr varme
 • Røykfri, luktfri, sikker
 • Fjernstyres med tekstmeldinger
 • På grunn av lavt strømforbruk, kan ovnen brukes utenfor ledningsnettet (12V miljø)
 • Kan kobles til luft pipa eller direkte gjennom veggen
 • Termostatstyrt temperaturjustering


Wallas diesel- og parafinovn er en helautomatisk ovn som kan koples enten til pipa eller direkte gjennom ytterveggen. Ovnen er enkel å slå på, enten med on/off-bryteren, et tidsur, eller fjernstarter. Med den trinnløse effektkontrollen eller romtermostaten er det enkelt å opprettholde ønsket temperatur. Hyttevarmeren brenner med ren blå flamme, og er takket være det lukkede brennkammeret, helt røyk- og luktfritt. Det ytre dekselet blir ikke oppvarmet og barn kan trygt berøre ovnens overflate. Den tørre varmen fra Wallas-ovnen holder vinduene klare og sengetøyet tørt. Wallas-ovnen er et svært rimelig oppvarmingsalternativ. Den er lett å montere, enkel å bruke og trygg for alle familiemedlemmer, fra de yngste til de eldste. Ovnen forbruker parafin eller diesel, og behøver i tillegg en driftsstrøm på 12V som kan tas f.eks. fra et solenergiverk. Om hytta har innlagt strøm med en nettspenning på 230V, behøver man en nettadapter.

Wallas komplett kommer med: Wallas 26CC ovn, 84 liter tank, monteringssett for pipemontering, og fjernstarter. Veggjennomføring kommer i tillegg.

Merk! Når du bestiller SIM-kort til din fjernstyringsenhet MÅ dette være uten bank ID. Det vil også forenkle installasjonen om SIM-kortet leveres uten PIN-kode da denne evt. må deaktiveres i en telefon før installasjon.

Tekniske data
Høyde (cm): 73
Dybde (cm): 27
Bredde (cm): 36
Farge: Hvit
Vekt (kg): 18,5
Anbefalt romstørrelse: 40 - 60 m2
Drivstoff: Diesel; Fyringsparafin
Drivstofforbruk pr time: 0,09 - 0,26 liter/time
Effekt: 900 - 2600 watt
Strømforbruk pr time: 0,2-0,4 ampere
Spenning: 12 volt
Termostat: Ja
Fjernstyring: Ja
Varemerke: Wallas
Videoer