Komfort i badstuen

16 juni 2009

Harvia badstue kombinerer naturens avslappende elementer: Ved, varme, stein og vann - en oase av velbehag - på hytta eller hjemme. Bruk litt tid til å pleie deg selv, etter joggeturen eller en anstrengende uke på jobben.

Badstue – Naturlig velbehag

Harvia tilbyr dagens jaktende menneske en utrolig følelse av velbehag og estetikk. Midt oppe i en hektisk hverdag gir Harvia badstuer deg muligheten til å oppleve naturens nærhet og naturlige velbefinnende, som har utspring i den finske badstutradisjonen.

Badsturom – En plass for ro og avkobling

For finnene er badstuen er hellig plass, der banning, høyrøstethet og ondskap er helt utenkelig. I badstuen råder stillheten. Badstuen spiller en viktig rolle i det finske samholdet. I badstuens positive atmosfære legges grunnlag for forhandlinger og avtaler, det gjelder i alle sosiale sjikt. Den som bryter et løfte som er gitt i en badstue mister fort ansikt. Badstuen styrker også familiebånd, i Finland tar gjerne hele familien badstue i sammen.
Komfort_i_badstuen_ManByTheLake.jpg
Harvia er Finlands ledende badstuprodusent. Sunwind er stolte av å kunne levere badstuer med dype røtter i det finske badstuhåndverket - en urgammel tradisjon.
 

Badstupanel i fra Harvia er tilvirket av sentvoksende, nordiske bartrær. Trærne benyttes i samsvar med strenge miljøkrav. De ”levende” trærne i en Harvia badstue er en vesentlig del av kosen, treets vakre ytre har en behagelig og beroligende effekt.

Elektrisk oppvarmet badstue

Harvias populære modeller av elektrisk oppvarmede badstuovner er konstruert for å tåle daglig bruk, år ut og år inn. Hver eneste badstuovn representerer aller høyeste Harviakvalitet. Badstuovnene er svært økonomiske i bruk og har i tillegg et flott, stilfullt design. Harvias brede utvalg av badstuovner tilbyr den perfekte løsningen for den lille badstuen, så vel som familiebadstuen, og til og med for store allmenne badstuer. Harvias styreenhet er en god løsning dersom du ønsker å styre badstuen når du er utenfor rommet.

Vedfyrt badstue

Med en vedfyrt badstue kan du nyte den riktige, autentiske finske badstukulturen. Den behagelige duften fra den vedfyrte badstuen kombineres med Harvias fantastiske badstuekspertise. Harvia tilbyr et komplett sortiment av produkter for den vedfyrte badstuen.

Badstuinnredning

Harvia badstuinnredning gir deg en estetisk nytelsesopplevelse for sinnet. Ulike materialer er kombinert til stilige og holdbare helheter. Harvia tilbyr alt til din badstue!