Gjør ferien i bobilen enklere med disse syv produktene

2 august 2018

Når ferien skal nytes på veien er det godt å være forberedt. Vi har samlet syv produkter som gjør drømmeferien i bobilen og campingvognen enda enklere.

For det er vel få ferier som kan konkurrere med en sommer i campingvognen eller bobilen. Vi øker komforten et par hakk med samlingen av disse syv produktene...

Nyt morgenkaffen med denne kaffetrakteren

Få ting slår lukten av nytraktet kaffe en tidlig sommermorgen! For dagens første kaffe er for mange en ren nødvendighet - og aller best smaker traktekaffen.

Med denne kaffetrakteren kan du trakte opp til 12 kopper kaffe - eller lage opptil 12 kopper te om du ønsker. Hell enkelt kaffe eller te oppi det gjenbrukbare filteret, fyll på med vann og plasser kaffetrakteren over et gassbluss.

Tips: Spander ett vaffeljern for gassbluss på deg selv mens du er i gang for en virkelig luksusfrokost!
 

Grillfest hele sommeren

Om sommeren er det kun en ting som gjelder: grillmat. Og grillmat må man ha, også på campingferie. Helle er en praktisk tøffing av en grill med en størrelse som gjør den ideell å ta med på ferieturen.

 

Grillen er svært effektiv! Helle kan enkelt tas av det sammenleggbare stativet og plasseres der du måtte ønske eller ha plass. Sidebordene kan enkelt tas av og på, noe som gjør grillen enda mer plassbesparende. Bli campingplassens store samlingspunkt med grillfest hver kveld!

Slik har du alltid nok strøm

Har du funnet en hemmelig plass du ikke ønsker å dele med noen? Ikke la behovet for 230 volt strøm stopp deg! Velg det miljøvennlige alternativet med et solcelleanlegg spesialtilpasset for bobil og campingvogn.

Sjø og strand, høyfjell og toppturer - med bobil eller campingvogn er svaret ofte ja takk, begge deler. Med ett solcelleanlegget for caravan kan du nyte friheten og uavhengigheten - det store solcellepanelet på hele 185 watt vil sørge for nok strøm til å forlenge ferien enda litt lenger.

Tips: Bytt ut alle lyspærene med 12 volt LED-lyspærer! Er du glad i varmt lys er LED filamentpærer tingen for deg.

Sjekk hvor mye gass du har igjen

Å gå tom for gass kan være alt fra litt irriterende til totalt krise, alt avhengig av hvilke gassprodukter du har med deg i bobilen. Med to 11 kg propangassflasker i bobilen kan det for mange være en reell bekymring å gå tom for gass, og det er ikke alltid like lett å finne en påfyllingsstasjon der du står ytterst på Hardangervidda.

Det finnes heldigvis en løsning som sørger for at du aldri trenger bekymre deg for hvor mye propan du har igjen. For med denne gassflaskevekten får du nemlig full kontroll: den elektroniske vekten måler fyllingsnivået i flasken, og du kan holde et øye med nivået i appen. Gassflaskevekten har nemlig en app du kan laste ned - eller du kan lese av indikatoren manuelt.


Sikkerhet først!

Har du gassprodukter i bobilen bør du også ha en gassalarm og en CO-alarm som avdekker kullos. Det er viktig å huske at en gassalarm detekterer gasser som propan, mens en CO-alarm detekterer kullos.

Tradisjonelt monteres en gassalarm lavt da propan er tyngre enn luft, mens en CO-alarm monteres høyt da kullos stiger.

Godt innemiljø med frisk luft

Matos, fuktighet, varme… i en campingvogn er det viktig med godt luft inne. Med en solcelledrevet ventilator forbedrer du inneklima raskt, enkelt og helt miljøvennlig!

Caravent Solar er en liten og elegant løsning som passer perfekt på den velkjente Electrolux-ventilen.

Varm og lun stemning i spikerteltet

Til tross for godvær i store deler av Norge så langt i sommer, er den norske sommeren kjent for å være litt av en berg- og dalbane rent værmessig sett. Det er ikke uten grunn at det i tide og utide påstås at det ikke finnes dårlig vær, kun dårlige klær!

Skulle sommertemperaturene ta en uventet sving er det en god idé å ha en varmekilde som sørger for en lun stemning. Utstyr spikerteltet med en gassovn, og dra frem yatzyblokka for maks kos - selv på de kalde dagene.