Utforsk spennende grillmuligheter med Kokegropen fra Sunwind

3 april 2019

Kokegropen fra Sunwind tar grillingen til et nytt nivå. Det er kun fantasien som setter grenser for hvilke Urnorske festmåltider du nå kan tilberede på grillen. 

Begynner du å gå lei ventepølse og de samme, gamle sommerkotelettene hver gang du griller? Hev standarden på grillingen med det Kokegropen fra Sunwind!

Lag enda bedre mat på grillen
Grillmat er raskt, enkelt og ikke minst svært godt. For mange familier blir det gjerne grillmat flere ganger i uka gjennom sommeren. Grillmiddagen kan derimot bære preg av litt manglende planlegging, eller rett og slett mangel på inspirasjon. Selv om grillpølser og burgere alltid er en vinner er det er ingen grunn til at grillmater nødt til å være fet, usunn eller uoriginal.

Slik bruker du Kokegropen
I Urnorsk-serien kommer både gassgrill Fryd og Disa ferdig utstyrt med kokegrop, slik at alt er tilrettelagt for grilling i de fleste varianter. Kokegropen fungerer slik at du har en rist som fungerer både som den vanlige risten du er kjent med fra før, i tillegg til at du også har den geniale runde risten i midten du enkelt bytter ut med diverse tilbehør. Det praktiske håndtaket som følger med er designet slik at du enkelt fester det i delen du vil sette inn eller ta ut av grillristen. Dette gjør at du slipper å være redd for å brenne deg på varme håndtak.

Slik lager du mat med kokegropen
Oppgrader grillmåltidet med noen sprø rotgrønnsaker tilberedet i grillkurven, lag en deilig grillfrokost med egg og bacon på støpejernsplaten, eller gå for en annen vri og lag en søtpotet, selleri-og jordskokksuppe i den solide støpejernskjelen. Med Kokegropen får du et komplett utekjøkken hvor du kan tilberede alle retter du ønsker å lage på grillen. Benytter du for eksempel denne støpejernskjelen inn i din kokegrop vil du komme betydelig nærmere varmekilden enn du vanligvis kan. Dette betyr at du kan tilberede et større utvalg av mat og dermed lage mat mer effektivt.

Grønnsakspanne_Betekorg_grillkurv_Urnorsk_på_grillen_grillutstyr (8).jpg

Tilbered hva som helst på grillen
Med din Kokegrop kan du tilberede hva som helst på grillen. Selve grillristen har det gjenkjennelige 'hullet' midten, hvor du kan sette inn en rekke andre typer rister, stekeplater, kjeler osv. En Sunwind-favoritt er Trøndersodd - en klassisk, Urnorsk rett laget med spennende ingredienser. Server rykende varm Trøndersodd med kokte poteter, og på Urnorsk vis må du legge til skjenning eller flatbrød.

Mindre søl, mindre rot
Grillmat er kjent for å være både lettvint og enkelt. Det kreves minimalt med oppvask, noe som for de fleste er en svært attraktiv egenskap. Med Kokegropen kan du dermed lage enda mer mat, gjerne flere retter på en gang, øke nivået på grillingen og det vil bli enda mindre å rydde opp enn om du vanligvis skulle lage mat både inne på kjøkkenet og ute på grillen. Dermed er det bare å lene seg tilbake, nyte det deilige været ute ved grillen i stedet for å stå inne på kjøkkenet å streve.

Nyt din fritid
Kokegropen vil som sagt heve nivået på grillmaten slik at du virkelig kan imponere venner og familie. Det er ingen grenser for all den spennende maten du kan lage, noe som vanligvis er forbeholdt et godt utstyrt kjøkken. Tilbring all din fritid ute i finværet, ikke inne på kjøkkenet. Sunwind tilbyr flere produkter som har som mål å øke komforten i din fritid.

PS!
Kokegropen passer i Disa og Fryd fra Urnorsk-serien. Har du derimot ikke skaffet deg en av disse modellene riktig ennå har du ingen grunn til å fortvile – det er fullt mulig å få tak i Kokegropen og alt av tilbehør separat. Det er imidlertid forutsatt at du har en eldre 4-brenner Sunwind gassgrill med grillflate på 41 cm x 67 cm. Tilbehøret kan selvsagt brukes uten Kokegropen, og settes rett på grillristen på eksisterende grill.