Art.nr 440528—54456674

Gassgrill Fryd

Gassgrill Fryd er mer enn en fryd for øyet med sine 6 brennere, sidebrenner og massive grillareal med Kokegrop. Her er ingenting spart på - grillkongen har fått en ny kvinne i sitt liv!
9 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Gassgrill Fryd er mer enn en fryd for øyet med sine 6 brennere, sidebrenner og massive grillareal med Kokegrop.

  • Svært høy effekt, holder ekstra godt på varm
  • Leveres med Kokegrop
  • Sidebrenner
  • Praktisk glassvindu i grillens lokk
  • Produsert for norske forhold
  • 10 års garantiprogram


Fryd er en solid, kompromissløs gassgrill for deg som ønsker en stor grill av aller høyeste kvalitet. Her er ingenting spart på - grillkongen har fått en ny kvinne i sitt liv!

Med et massivt grillareal kan du tilberede mat til både familien, vennegjengen og naboene og invitere til tidenes grillfest. Med hele 6 effektive brennere blir Fryd raskt varm, og hun holder ekstra godt på varmen slik at du får et perfekt resultat hver gang. Sidebrenneren er perfekt for å holde sauser og lignende varmt. Sidebordet gir en praktisk arbeidsplass for både forberedelse av mat og kan brukes som avlastningsbord.

Fryd leveres med Kokegrop. Kokegropen er spesiallagede grillrister i solid støpejern som gjør det mulig å lage all typer mat på grillen. I midten av risten sitter nemlig en rund grillrist som du kan bytte ut med andre produkter, for eksempel en støpejerngryte, grillplate eller stekepanne. Ved hjelp av Kokegropen er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes på grillen, og gjør at Fryd kan brukes ikke bare som en grill, men som et utekjøkken.

Fryd er spesiallaget for optimal bruk året rundt i all slags vær Norge har å by på. Hun er like godt egnet i sommervarmen ved sjøen, som i minusgrader i nedsnødde hager.

I lokket har Fryd et praktisk glassvindu som gjør at du lett kan følge med på grillmaten. Ved å se gjennom vinduet i stedet for å åpne lokket, unngår du å slippe ut varme hver gang du åpner lokket for å ta en titt.

Fryd har et innebygget termometer i vinduet i lokket som gir deg god oversikt over temperaturen i grillen. Termometeret går fra 0 til 400 celsius grader. Husk at termometeret ikke viser hvor varm overflaten på støpejernristene er - for et helt perfekt resultat er et steketermometer en god idé.

Grillen har også to praktiske skuffer og et skap hvor du kan oppbevare alt av grilltilbehøret, grilltrekk, og utstyr til Kokegropen.

Fryd har et 10 års garantiprogram.

For at Fryd skal holde seg like lekker år etter år, anbefaler vi at du oppbevarer henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk.

Gassregulatorsett kommer i tillegg.


Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.

Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter!

Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

 

Tekniske data
Høyde (cm): 116
Dybde (cm): 55
Bredde (cm): 170
Vekt (kg): 69,3
Farge: Sort
Grillareal: 96 x 42 cm
Antall brennere: 6
Sidebrenner: Ja
Tenning: Piezotenning i bryter
Effekt: 24 kW
Garanti: 10 år garantiprogram
Materiale: Emaljert stål
Grillrist: Ja
Fettavrenning: Nei
Grillplate: Nei
Kokegrop: Ja
Røykeboks: Nei
Brennermateriale: Stål (SS202)
Sammenleggbart: Nei
Glass i lokket: Ja
Varemerke: Sunwind
Videoer