Sunwind Hyttesenter Narvik er kundens bestevenn

2 november 2017

Lojaliteten til duoen hos Sunwind Hyttesenter Narvik ligger hos kundene sine - og i retur får de nord-Norges mest fornøyde og lojale kunder tilbake.

I Ankenesveien 275 finner du Nord-Norges mest kompetente menn når det kommer til 12 volt-løsninger på hytta: Svein Bogstrand og Eilert Lie hos Sunwind Hyttesenter Narvik.

Lang erfaring

Svein Bogstrand startet Ankenes Fargesenter i 1984 som en del av Malia-kjeden, og holder til i samme lokaler den dag i dag. Etter noen år fikk Eilert Lie jobb i butikken, og med tidligere erfaring fra hyttebransjen tok det ikke lang tid før Svein og Eilert hadde begynt å selge hytteutstyr.
 
- Vi begynte med litt hytteutstyr da Eilert begynte å jobbe her, og etter det har det bare blitt mer og mer, forteller Svein.
 
Begynnelsen av 1990-tallet markerte det som skulle bli begynnelsen på et Sunwind-eventyr på Ankenesstrand. Etter som årene har gått, har hytte- og fritidsdelen blitt en større og større del av det som begynte som en fargehandel, og den dag i dag driver gutta et svært vellykket Sunwind Hyttesenter.

Å finne beste løsning er en inspirerende utfordring

- Vi startet som en ren fargehandel, og jeg har brukt mange år på å hjelpe folk å finne den perfekte fargen til hjemmet. Nå er det litt ekstra gøy å finne de beste løsningene til folks forskjellige behov på hytta, det er en ekstra liten utfordring i det, og det er gøy, ler Svein.
 
Et Sunwind Hyttesenter skal være ekstra kompetente og inneha den høyeste grad av service - Svein og Eilert er to prakteksemplarer på dette. Den yngre generasjonen kommer utrustet med research gjort på nettet, men opplever likevel at de er langt fra utlærte - hos Sunwind Hyttesenter Narvik kan enhver hytteeier lære så mangt!

Narvik (14).jpg
Proffenes favoritter

Svein og Eilert har hjulpet kunder med å oppdatere hjemmene i flere tiår. I dag står fargehandel og Hyttesenter for cirka 50-50 av butikkens drift. Høysesong for både maling og hytteutstyr er om sommeren, og Svein kan fortelle at salget av hovedproduktene innen de store kategoriene er jevnt høyt om det skulle være gasskomfyr, gasskjøleskap eller toalettløsninger.
 
I butikken i Ankenes finner du en rekke Sunwind-produkter i utstilling, og kunder kommer støtt og stadig innom for å ta og føle på produkter før de bestemmer seg - her er hver minste millimeter godt utnyttet til å vise frem produktene i sortiment.

- Disse gutta kan og får til alt!

- Det er ingen gutter som kan mer enn Svein og Eilert når det gjelder hytter- og fritidsprodukter, de både kan og får til alt. Hodene deres er sprengfulle av kunnskap, forteller Nils Vøllestad i Sunwind. - Det Ankenes ikke har, er ikke verdt å ha, ler Sunwinds Jann Viggo Urud.
 
Sunwind Hyttesenter kjennetegnes av høy teknisk kompetanse og skal inneha den aller ypperste servicegraden. Bor du eller har du hytte i nærheten av Ankenes/Narvik-området er det ingen tvil om hvor du finner klassens beste og lærerns yndling - hos Sunwind Hyttesenter Narvik.

Svært mange hytter i nord

Ankenes regnes av enkelte som en del av Narvik by selv med Beisfjorden som skaper et naturlig skille mellom de to stedene. Narvik er Nord-Norges syvende største by etter folketall, og det finnes svært mange hytter, dog med stor spredning.
 Narvik (20).jpg
- Narvik er en forholdsvis stille by, så det er klart folk heller vil være på hyttene, ler Jann Viggo Urud i Sunwind. Han kjører stadig innom Sunwind Hyttesenter Narvik og er svært imponert over alt Svein og Eilert kan.
 
- Her er det både eldre og yngre hytteeiere, det er en god blanding. Noen kommer inn og vet akkurat hva de skal ha, mens mange tar en tur innom og bruker god tid på å se på produkter, nyheter, lurer på hvordan produkter fungerer og lignende, forteller Svein.
 Hos ham blir alle like godt mottatt.
 

- Svein er utrolig lojal mot sine egne kunder, og det merker de. Han er alltid blid og omgjengelig, og har alltid gode løsninger på lur, sier Nils.

Svein Bogstrand mener selv at hovedområdet nok har en diameter på rundt en 10 mil, hvis ikke mer. Sunwinds egen distriktsansvarlige i nord, Jann Viggo Urud, kan derimot fortelle at han har møtt på flere lykkelige kunder av Sunwind Hyttesenter Narvik fra Harstad til Tysfjord.

Sunwind Hyttesenter

Ankenes Fargesenter er et Sunwind Hyttesenter. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad. Sunwind Hyttesentre er jevnlig til opplæring hos Sunwind, og er våre aller nærmeste samarbeidspartnere.