Art.nr 180115—60052042

Kraftpakke 230 volt på plate, 3000 VA, 10240 Wt litium heat

Den perfekte kraftpakken for deg som ønsker litium og er avhengig av heat funksjon i batteriet for lading i vintermånedene. Pakken passer for deg som ønsker å benytte feks småelektrisk utstyr, kjøkkenmaskiner, støvsuger, elektrisk verktøy, vaskemaskin, kjøleskap og borehullspumpe på 230 volt. 
135 000,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Den perfekte kraftpakken for deg som ønsker litium og er avhengig av heat funksjon i batteriet for lading i vintermånedene. Pakken passer for deg som ønsker å benytte feks småelektrisk utstyr, kjøkkenmaskiner, støvsuger, elektrisk verktøy, vaskemaskin, kjøleskap og borehullspumpe på 230 volt. 


Komplett pakke med solcellepanel 5 x 360 watt (1800W inst effekt), og et litiumbatteri på hele 10240 Wt.  Pakkens komponenter foruten solpanel og batteri er ferdig montert på en plate, klar til å plasseres der du måtte ønske.

Kraftpakken er en skreddersydd løsning som gir samme komforten på hytta som hjemme. Pakken er ferdig montert på en plate, klar til å plasseres der du måtte ønske.

  • Skreddersydd løsning tilpasset ditt behov
  • Driftsikker og av svært høy kvalitet
  • Plasseringsvennlig løsning
  • Ferdig montert - svært enkel installasjon
  • Høy grad av sikkerhet ivaretas av integrert BMS i batteriet


Pakken er det perfekte valg for deg som ønsker samme komforten som hjemme, med 230 volt i stikkontakten. På den måten kan du benytte deg av helt vanlig 230 volt utstyr på hytta som støvsuger, lys, kjøleskap, TV, oppvaskmaskin - kort og godt det du måtte ønske.

Kraftpakken leveres ferdig sammensatt på en vannfast finerplate som gjør installasjonen svært enkel for elektriker og ikke minst fleksibel i forhold til plassering. Pakken må installeres av autorisert installatør, men da pakken er ferdig prefabrikkert og testet vil du spare tid og penger på elektriker på stedet.

Pakken leveres med ett stk 48/200At (10240Wt) Litium heat batteri. I denne pakken kan ikke batterikapasiteten utvides men etter mange års erfaring i dette markedet har vi erfart at størrelsen er det perfekte valget for 90% av våre kunder. Det er nettopp derfor vi har tatt frem dette batteriet til denne serien med kraftpakker. Batteriet kan benyttes med vekselretter på inntil 8000VA. Da litiumbatteriet leverer full strøm til det er tomt og det ikke har behov for noe avansert ladeforløp som syrebatterier gjerne har, lades det raskere og man behøver heller ikke full-lade det ved hver opplading noe som gjør at batterikapasiteten er sammenliknbar med pakker med bly/syre/AGM på opptil 20 kWt.

For bruk i vintermånedene (når omgivelsestemperatur rundt batteriet faller under null grader celsius) vil man være avhengig av en generator for lading for at batteriets varmefolie skal klare å varme opp celle tilstrekkelig til at de tar imot lading. På våre breddegrader vil det ikke være nok energi fra solpanelene til å klare både oppvarming og lading gjennom de mørkeste og kaldeste månedene. Har du kun sommerhytte er valget fortsatt godt og du kan i mange tilfeller klare deg helt uten generator.

Finerplaten med det komplette anlegget monteres der du måtte ønske, om det skulle være i en bod ved siden av hytta eller på en vegg inne i hytta. Dette gjør kraftpakken svært plasseringsvennlig og fleksibel - alt du trenger er en ledig vegg!

Kraftpakke plate 3000 litium Heat inneholder blant annet 1 stk Batteri Lithium Heat Pro 48/200 med innebygget BMS, 3000VA vekselretter med integrert 35A (ca 1800W)  lader for tilleggs - lading fra generator, innebygget transfere switch, solcelleregulator, solcellepaneler med nødvendige fester for takmontering (pakken kan leveres med bakkestativ hvis ønskelig), Victron Cerbo betjeningspanel og ekstern batterimonitor med mulighet for tilknytning til nettside/APP, nødvendig kabling mellom komponentene og sikkerhetsbryter.

For å ivareta maksimal sikkerhet og levetid for batteriene er systemet satt opp slik at solpanelene ikke får lade batteriene med høy strøm når temperatur er for lav i batteriet, samtidig som batteriet kommuniserer med vekselretter slik at batteriet ikke dyputlades eller lades før batteriet er varmt nok.

Dette er blant de mest avanserte systemene som er tilgjengelige for «off grid» markedet i dag. Pakkens systemspenning er 48 V som gir høy virkningsgrad, har du behov for 12V til lading av generatorens startbatteri eller drift av for eksempel Wallas kan pakken utstyres med en DC omformer i tillegg fra 48 -12V

Alle pakkene kan tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov med et bredt utvalg av størrelser på vekselretter, ekstra ladere, generatorer mm.

 

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 120
Bredde (cm): 80
Batterispenning: 48 volt
Effekt vekselretter: 3000 VA
Effekt solcellepaneler: 1800 watt
Utnyttbar energi i batteribank: 10240 Wt
Festeanordning panel: Takmontering
Krever autorisert installatør: Ja
Montering: Montert på plate
Varemerke: Sunwind
Videoer