Art.nr 180122—

Kraftpakke 230 volt i rackskap, 6000 VA, 30000 Wt

En komplett kraftpakke på 230 volt ferdig montert i et rackskap. Litium batterier montert i en rackmodul muliggjør lagring av svært mye energi til en gunstigere pris enn i tradisjonelle batterier. Leveres med en Victron Multi på hele 6000 VA, og 6 litium rack-batterier på til sammen 30.000 Wt. Få strøm på hytta uten e-verket!
219 990,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager Forventet inn: 07.06.2024

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

En komplett kraftpakke på 230 volt ferdig montert i et rackskap. Litium batterier montert i en rackmodul muliggjør lagring av svært mye energi til en gunstigere pris enn i tradisjonelle batterier. Leveres med en Victron Multi på hele 6000 VA, og 6 litium rack-batterier på til sammen 30.000 Wt. Få strøm på hytta uten e-verket!

Dette er en prisgunstig pakke for deg som ønsker litium og ikke er avhengig av heat funksjon i batteriet for ladning i vintermånedene. Pakken egner seg med andre ord best for deg som bruker hytta mest i tre sesonger og lite om vinteren. Pakkene kan også fint brukes på vinterhytter der man har mulighet til å sette pakken frostfritt (for eksempel frostfri kjeller).

  • Komplett pakke ferdig montert i rackskap
  • Høy ladeeffekt med 8 stk 410 watt solcellepaneler
  • Med litium rackbatterier som gir mye for pengene
  • Systemet er modulært og kan bygges ut
  • En kraftig vekselretter som kan brukes til strømkrevende utstyr

 

Pakken er det perfekte valg for deg som ønsker samme komforten som hjemme, med 230 volt i stikkontakten. På den måten kan du benytte deg av helt vanlig 230 volt utstyr på hytta som støvsuger, elektrisk verktøy, lys, kjøleskap, TV, vaskemaskin, oppvaskmaskin, borehullspumpe, og stekeovn - kort og godt det du måtte ønske. Vekselretteren i systemet håndterer lineært laster mellom 4800 W ved 46V DC til 5300 W ved 52 V DC batterispenning. Har du krevende kortvarige laster har den kapasitet til å levere inntil 9000W i inntil 3 sekunder for å kunne håndtere for eksempel høy startstrøm på motorer/pumper etc.

Komplett pakke med solcellepanel 8 x 410 watt (3280 kWp) og seks litiumbatterier på totalt 30.000 Wt.  Pakkens komponenter foruten solpanelene er ferdig montert i rackskapet, klar til å plasseres der du måtte ønske. Kraftpakken er en skreddersydd løsning som gir samme komforten på hytta som hjemme.

Systemet er 100% modulært og batterikapasiteten kan bygges ut med nær ubegrenset med moduler på 5 kWt pr modul. Pakken leveres standard med 10, 20 eller 30 kWt. Ønskes mer kapasitet kan vi levere påbyggingsrack ved siden av med inntil 20 kWt i hver rack.

MERK! Fester til solpanelene er ikke med i pakkeprisen. Man står fritt til å benytte to bakkestativer eller takfester for den type taktekke akkurat du har. Dette må da dimensjoneres i forhold til aktuell snø og vindlast på din hytteadresse. Dette hjelper vi til med!

Det er mulig å kombinere pakken med aggregat ved siden av enten man ønsker en autonom løsning eller en rimeligere snorstart variant. De fleste vil dog være uavhengige av aggregat i et slikt system om man ikke bruker hytta mye i vintermånedene da solcellepanelene vil gi deg nok gratis energi fra solen.

Alle pakkene kan tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov med et bredt utvalg av størrelser på vekselretter, ekstra ladere, generatorer mm.

Mål rackskap: D x B x H: 60 x 60 x 197 cm.

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 197
Dybde (cm): 60
Bredde (cm): 60
Vekt (kg): 253
Batterispenning: 48 volt
Batteribank: 630 amperetimer
Effekt vekselretter: 6000 VA
Effekt solcellepaneler: 3280 watt
Utnyttbar energi i batteribank: 30000 Wt
Festeanordning panel: Takmontering; Bakkestativ
Krever autorisert installatør: Ja
Varemerke: Sunwind