Art.nr 192029—40259061

Inverter/lader Victron MultiPlus 12/3000/120

Victron Phoenix MultiPluss 12/3000/120 er en kombinert lader og vekselretter.
25 199,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Victron Phoenix MultiPluss 12/3000/120 er en kombinert lader og vekselretter.

  • Kontinuerlig og jevn strømtilførsel
  • Fungerer utmerket sammen med de fleste strømaggregater
  • Høy startstrømkapasitet for vanskelige laster
  • Sikret mot kortslutning, feil polaritet, høy temperatur, høy eller lav batterispenning, overbelastning, 230 volt på AC-utgangen


Phoenix Multi er mer enn en boks med en lader og en vekselretter som arbeider hver for seg. Victron har tatt teknologien mye lenger og kombinert lader og vekselretter i en enhet, en "powerblock". Overgangen mellom ladning og vekselretting foregår uten avbrudd. Aggregat/landstrøm kan variere mellom 40-65 hz uten at laderen blir påvirket.

Med Phoenix Multi kan strømforsyningen bygges ut til å dekke et hvert tenkelig behov i en fritidsbolig. Phoenix Multi kan automatisk starte og stoppe strømaggregatet ved lav batterispenning eller høyt forbruk (forutsetter start/stopp automatikk på aggregatet), eller gi beskjed om at aggregatstart er tilrådelig. Enheten kan fjernstyres via en relekontakt.

Phoenix Multi 3000 kan serie- og parallellkobles. Inntil seks enheter kan kobles sammen i parallell for økt effekt. Tre enheter kan kobles sammen til trefase strøm (400 volt). Dette betyr at det nærmest ikke er grenser for hvor store systemene kan bli.

Ved kjøp anbefaler vi at det gis data på hvilket aggregat enheten skal jobbe sammen med slik at vi kan forhåndsprogrammere enheten før vi sender den ut. Deretter vil enhetene programmeres individuelt før levering.

Effektivitet: 93%. Ladestrøm ekstrakurs på 4 A.

 

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 36,2
Dybde (cm): 21,8
Bredde (cm): 25,8
Vekt (kg): 18
Farge: Blå
Ladestrøm: 120 ampere
Systemspenning: 12 volt
Effekt kontinuerlig: 3000 VA
Effekt maksimal: 6000 watt
Egetforbruk: 10 watt
Anbefalt batterikapasitet: 800 At min.
Kabel innkludert: Nei
Maks strømkapasitet fra strømaggregat: 50 ampere
Bluetooth: Nei
Varemerke: Victron Energy
Instruksjonsmanualer