Art.nr 545498—

Koketopp Wallas 85Dt

Wallas 85Dt representerer det ypperste av teknologi innenfor sitt felt, det er en flat, nedsenkbar koketopp som bruker diesel som brensel. Enkel og sikker bruk samt et elegant utseende sikrer kokkens begeistring.
21 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Wallas 85Dt representerer det ypperste av teknologi innenfor sitt felt, det er en flat, nedsenkbar koketopp som bruker diesel som brensel. Enkel og sikker bruk samt et elegant utseende sikrer kokkens begeistring. Koketoppene til Wallas er like enkle å bruke som stekeplaten hjemme. Du bare trykker på en knapp og platen er på. Keramikktoppen er også lett å holde ren.

  • Svært sikker i bruk
  • Lett å holde ren
  • Enkel å barnesikre
  • Finjuster varmeeffekten
  • Energieffektiv - svært lavt forbruk
  • Ingen kondensProduktene innehar høy sikkerhet: brenselet som anvendes er ikke eksplosivt og forbrenningen er kontrollert og lukket uten åpen flamme. Komfyrer installert i plan og separate ovner har individuelle strømbrytere som kan plasseres etter ønske, for eksempel utenfor barns rekkevidde. Alle modeller har trinnløs effektkontroll. Under kokingen er kokehastighet og koketemperatur sammenlignbar med komfyren hjemme. Keramiske topper er lette å holde rene. Forbrenning uten åpen flamme betyr at fuktighet ikke kondenserer i kabinen.


Kan ettermontere varmeviftelokk 270.

Tekniske data
Høyde (cm): 19,6
Dybde (cm): 32,5
Bredde (cm): 45,6
Vekt (kg): 10
Farge: Sort/sølv
Effekt koketopp: 900 - 1900 watt
Antall kokesoner: 2
Varmeviftelokk: Ja
Strømforbruk: 0,2 - 0,35 ampere (under opptenning 8A)
Spenning: 12 volt
Drivstoff: Diesel
Drivstofforbruk: 0,09 - 0,19 liter/time
Varemerke: Wallas