Art.nr 545501—

Koketopp Wallas 88DU

En dieselkoketopp helt i toppklasse. På arbeidsflatenivå er den eneste synlige delen den skråpolerte keramiske toppen av høy kvalitet. Keramikktoppen er lett å holde ren.
25 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

En dieselkoketopp helt i toppklasse. På arbeidsflatenivå er den eneste synlige delen den skråpolerte keramiske toppen av høy kvalitet. Koketoppen gir like mye varme som en gasskoketopp, men er betraktelig sikrere. Keramikktoppen er også lett å holde ren. Koketoppen har et varsellys for og minne deg om at platen er varm.

  • Svært sikker i bruk
  • Lett å holde ren
  • Enkel å barnesikre
  • Finjuster varmeeffekten
  • Energieffektiv - svært lavt forbruk
  • Ingen kondens


Produktene innehar høy sikkerhet: brenselet som anvendes er ikke eksplosivt og forbrenningen er kontrollert og lukket uten åpen flamme. Komfyrer installert i plan og separate ovner har individuelle strømbrytere som kan plasseres etter ønske, for eksempel utenfor barns rekkevidde. Alle modeller har trinnløs effektkontroll. Under kokingen er kokehastighet og koketemperatur sammenlignbar med komfyren hjemme. Keramiske topper er lette å holde rene. Forbrenning uten åpen flamme betyr at fuktighet ikke kondenserer i kabinen.

Tekniske data
Høyde (cm): 17,2
Dybde (cm): 31,6
Bredde (cm): 46,6
Vekt (kg): 9
Farge: Sort/sølv
Effekt koketopp: 900 - 1900 watt
Antall kokesoner: 2
Varmeviftelokk: Nei
Strømforbruk: 0,3 ampere (under opptenning 8A)
Spenning: 12 volt
Drivstoff: Diesel
Drivstofforbruk: 0,09 - 0,19 liter/time
Varemerke: Wallas