Sunwind Hyttesenter Trondheim redder hyttelivet – og utelivet!

29 juni 2017

Hos Sunwind Hyttesenter i Trondheim får du god hjelp av Axel og de andre gutta enten det gjelder propan til restauranten eller utstyr til hytta.

Med spesialisert kunnskap om propan vil de hjelpe deg med alt om gass og gassinstallasjoner, og finne de beste løsningene til din hytte.

Størst på gass i Trøndelag

Sunwind Hyttesenter Trondheim, også kjent som Propan Senteret, er den største aktøren innen propan i Trøndelag. Med historie som strekker seg tilbake til 1980-tallet har gutta i Trondheim erfaring og kompetanse i bøttevis. Med egen fyllestasjon er de leverandør av propan til storkunder som hoteller, restauranter og storkjøkken.

Butikken i Brattsbergvegen er en viktig del av bedriften. Her finner du et komplett sortiment med hytteutstyr fra Sunwind, brennere til taktekking og diverse koblingsmateriell. Målet er å dekke alle behov til hytteeiere og forbrukere av gassutstyr.

Gir profesjonell veiledning

- Kom med plantegninger, vi ordner resten, smiler butikksjef Axel Meese. Han bruker ofte opptil flere timer med hver enkelt kunde for å gi den aller beste veiledningen. - Jeg bruker mye tid sammen med kunden. Ofte kommer de med plantegninger og en idé om hva de ønsker. Da tegner jeg en detaljert tegning med alt utstyr kunden trenger, artikkelnummer og så videre, basert på deres plantegning. På den måten er både jeg og kunde helt sikre på at vi finner den beste løsningen.

Alt du trenger til hytta

Hos Sunwind Hyttesenter Trondheim finner du alt du trenger til hytta. Butikksjef Axel har mange års erfaring fra Hyttebutikken før han begynte i Propan Senteret, og er en ekspert å regne på hytteutstyr. Han er opptatt av å videreføre den kunnskapen han har tilegnet seg i løpet av alle årene i hyttebransjen, slik at kundene er trygge på løsninger og produkter.

IMG_2528.JPG

- Det er viktig å bygge gode relasjoner til kundene. De vet at hos oss får de alltid hjelp, sier Axel. - Vi har mange lojale kunder som kommer igjen og igjen, jeg tror og håper de setter pris på den veiledningen de får!

Landets fineste butikk?

Starten av 2017 ble brukt på å pusse opp butikken i Trondheim. - Vi har jo nyoppusset butikk, smiler en fornøyd butikksjef. -Den desidert fineste Sunwind-butikken i Midt-Norge… minst, er dommen til salgs- og markedssjef i Sunwind, Marianne Emblemsvåg. Hun er svært imponert over den nyoppussede butikken.

Til butikken kommer hytteeiere bosatt i og rundt Trondheim, det er ikke uvanlig at hytteeiere bosatt i kommunene lenger unna kjører via Trondheim for å dra nytte av Axels kunnskap. - Vi har selvfølgelig mange kunder som er bosatt her i Trondheim, forklarer Axel, - men kunder fra Hitra til Namsos og Røros kommer til oss!

Sunwind Hyttesenter Trondheim

Propan Senteret ble etablert av Stig Olav Frogseth i 2007. Han har tidligere drevet Propan og Fritid, og har bøttevis med erfaring som strekker seg over en rekke år. Propan Senteret ble Sunwind faghandler i 2010 og har siden 2016 blitt en del av Sunwind Hyttesenter-familien. Med kompetente og serviceinnstilte gutter er de et flott eksempel på Sunwind Hyttesenter. De har svært god teknisk kunnskap - ikke bare på propan, men på alle produkter i Sunwind sitt brede sortiment.

Sunwind Hyttesenter er Sunwinds nærmeste samarbeidspartnere. De har svært høy produktteknisk kunnskap og er svært serviceinnstilte. Hos Sunwind Hyttesenter Trondheim kan du være trygg på at du får all den hjelpen av kunnskapsrike ansatte med flere års erfaring fra hyttebransjen.

Autoriserte gassinstallatører og serviceverksted

For de aller fleste gassopplegg må man ha en autorisert gassinstallatør til å ta seg av gassinstallasjonen. Som ufaglært har du kun lov til å koble gasslangen til regulator og produktet. Hos Sunwind Hyttesenter Trondheim kan du få hjelp av en autorisert gassinstallatør til installasjon, service og reparasjon av gassprodukter og andre produkter i sortimentet, for eksempel forbrenningstoaletter.

Daglig leder (og utelivets redningsmann) Stig Frogseth er god kjent for sin høye grad av service, og rykker ut til restauranter som trenger propan eller service til alle døgnets tider!

Taktekkere storhandler

Taktekkere og håndverkere i Trondheim er blant Propan Senterets største kunder. Taktekkere bruker svært mye gass til håndbrennerne de sveiser takplater med. Hos Propan Senteret får de jevnlig anskaffet nytt brennerutstyr og alt annet utstyr de behøver. Som spesialister på gass er det heller ikke overraskende at det går spesielt mye gasspeiser og gassfakler, i tillegg til alt annet (gass)utstyr du måtte ønske på hytta eller hjemme.